Forudsætninger
Demands: 
En superbruger eller en administrator kan tilføje denne app

Straksindbetaling

Udvalgt
Af: Visma e-conomic A/S
Få hurtig betaling for din faktura
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Få hurtig betaling for din faktura, mens du lader dine kunder beholde deres betalingsfrister
  • Få bogført dine kundeindbetalinger og gebyrer automatisk
  • Tilvælg selv Straksindbetaling på den enkelte faktura
  • Få en mere fleksibel økonomi
  • Slip for at sende rykkere
Beskrivelse
Med Straksindbetaling kan du få betaling, så snart din faktura er godkendt af Moneyflow, og dine kundeindbetalinger og gebyrer bliver automatisk bogført i e-conomic. Det giver dig en mere fleksibel økonomi og gør det muligt at gribe flere forretningsmuligheder. Du slår selv Straksindbetaling til fra faktura til faktura. Når du vælger at bruge Straksindbetaling, overtager vores samarbejdspartner Moneyflow Group ApS din faktura og udbetaler pengene til dig, så snart din faktura er godkendt, mod et gebyr. Du kan selvfølgelig se, hvad gebyret er, inden du sender fakturaen. Din faktura får automatisk nye betalingsoplysninger, så din kunde kan betale direkte til Moneyflow, som er godkendt af finanstilsynet. Hvis din kunde ikke betaler til tiden, sender Moneyflow venlige påmindelser, men holder altid en professionel tone. Vær opmærksom på, at du skal have et gyldigt CVR-nummer på din kunde for at kunne bruge Straksindbetaling.
Tilgængelighed
Tilgængelig i alle pakker
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer