POS ONE

Udvalgt
Af:POS ONE A/S
Cloud-baseret salgs- og kassesystem
Ikke nok bedømmelser
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
POS ONE aftale

POS ONE

Udvalgt
Af: POS ONE A/S
Cloud-baseret salgs- og kassesystem
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Automatisk overførsel af salgsdata til dit regnskabsprogram
  • Slip for manuelt arbejde i forbindelse med salg fra POS-systemet
  • Brug løsningen på iPad, tablet eller touchskærm
  • Få overblik over dit lager
  • Opsæt nemt systemet til e-conomic, stregkodescannere, kortlæsere, betalingsautomater, printere og kasseskuffer
Beskrivelse
Løsningen du får ved POS ONE, er en skræddersyet løsning, som bliver tilpasset dine behov. POS ONE er et nemt touch-baseret kasseapparat, som består af en kassedel (Front Office) og en administrationsdel (Back Office). Kassedelen er en kundetilpasset løsning bestående af hardware og software. Administrationsdelen er cloud-baseret, så du kan håndtere opsætning, priser, lager og trække rapporter fra en hvilken som helst PC. POS ONE-systemet opsættes så det nemt fungerer med e-conomic, stregkodescannere, kortlæsere, betalingsautomater, printere og kasseskuffer. Med integrationen til e-conomic regnskabsprogram får du overført alle dine salgsdata fra POS ONE til e-conomic.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Kasper Pedersen
1
Average: 1 (1 vote)
14. marts 2019
Symaskine Torvet
Vi valgte desværre vores løsning gennem PosOne. Vi lavede en Leasing/Lejeaftale med firmaet. Vores kassesystem gik så i starten af året ned - og udover at vi skulle vente i små 10 dage på et nyt kassesystem - så var rådgivningen i mellemtiden elendig. Ingen vidste egentlig rigtig hvad der skulle ske og om vi kunne få et nyt kassesystem. En af deres sælgere forsøgte da også lige at sælge os et nyt system til små 20.000 kr. Efter lidt research fandt jeg ud af at PosOne havde en speciel aftale med et eksternt leasing selskab. Der skulle så laves en forsikrings sag - og vi endte med at få en ny kasse - dog med et selvrisiko gebyr på 3000 kr. Efter kassen kommer frem er der så yderligere en regning fra PosOne på små 3000 kr for at installere noget software på det nye kassesystem. En opsummering - dårlig kundeservice, lang ventetid på nyt system, mærkelig leasing aftale hvor PosOne fralagde sig alt ansvar og jeg selv måtte slås med et forsikringsselskab/leasing selskab. Et hjerte/point er for meget at give her - men det var desværre ikke muligt at give 0.
Susie
5
Average: 5 (1 vote)
26. april 2016
Hurlumleg
Vi er afsted flere gange om året på messer, og i den forbindelse bruger vi POS ONE kassesystem. Systemet henter selv alle varer ind fra vores e-conomic aftale, og det gør det altid nemt at komme afsted. Når messen er ovre og kassen er lukket, får vi alle salgstal ind, og lageret bliver automatisk nedskrevet. Vi er utrolig glade for deres POS system, og det er nemt at bruge. Derfor kan vi også kun give de varmeste anbefalinger herfra.
Kundeservice

+45 70 22 13 15

Udvikler
POS ONE A/S
Thriges Plads 8
5000 Odense C
Danmark
+45 70 22 13 15
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer