Forudsætninger
Demands: 
e-conomic abonnement
Android 4.3 eller nyere
e-conomic - salg (Android)
Af: Visma e-conomic a/s
Nem fakturering via din Android telefon eller tablet
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Opret og send fakturaer på farten
  • Rediger betalingsbetingelser, datoer og layout
  • Føj flere noter til dine fakturaer
  • Få overblik over dine betalte og ubetalte fakturaer
Beskrivelse
Med denne brugervenlige Android app fra e-conomic kan du nemt oprette og sende fakturaer, mens du er på farten. Det betyder, at du kan klare meget at den daglige administration med det samme og samtidig give kunden en god oplevelse. Du slipper for alle de gule lapper med noter over, hvad du har brugt af tid og materialer hos den enkelte kunde. Fremover husker du alle timer og materialer og får endda din betaling langt hurtigere, fordi du ikke samler faktureringen sammen. Med appen er du altid opdateret, da du kan tilgå dine fakturaer og se, om en given faktura er betalt. Appen er gratis og kræver en Android 4.3+. Du opretter nemt og hurtigt dine fakturaer i appen og kan sende dem med få klik direkte fra din telefon eller tablet. Bemærk, at det kan tage noget tid, før appen er færdig med at synkronisere din e-conomic-aftale, hvis den indeholder mange fakturaer, kunder eller varer.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Lennart Aakjær
1
Average: 1 (1 vote)
15. december 2016
Aakjær EL-Service
Jeg mangler ordre-delen. Vi arbejder længe på samme ordre før de bliver til en faktura. Det ville i vores tilfælde være i ordredelen vi arbejder ude hos kunden og der fra afsluttet vi i en faktura.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.