Forudsætninger
Demands: 
iPhone eller Android telefon
e-conomic Projektmodul
Timegnu
Udvalgt
Af: Frozengnu ApS
Gratis app til indberetning af tid og kørsel
4.3 af 5 (4)
Det kan du
  • Registrer projektets timer og kørsel direkte i e-conomic så de er klar til godkendelse
  • Registrer timer og kørsel selvom du er offline. Timegnu opdaterer e-conomic, når du atter er online
  • Få en app, der er overskuelig og let at komme i gang med
Beskrivelse
Timegnu er en gratis app, der tilgår Projektmodulet i e-conomic. Den gør det enkelt og hurtigt at registrere din tid og kørsel, når du ikke lige sidder ved dit skrivebord. Du kan registrere selvom du er offline. Timegnu opdaterer e-conomic når du atter er online.
Vurderinger og anmeldelser
4.3 af 5 (4)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Rúni Abrhamsen
5
Average: 5 (1 vote)
05. juli 2013
En fremragende app for dem hvor det er vigtigt at registrere timer. Den er altid ved hånden og er meget nem at håndtere. Det er nemmere at bruge app'en end at logge sig på e-conomics projektstyring. Det kan betale sig at give de ansatte en smartphone, så de kan bruge Timegnu og registrere alle timer, kørsel og udgifter. Appen kan varmt anbefales
solveig boe
4
Average: 4 (1 vote)
30. maj 2013
Fungerer godt og er let at tilgå.
Michael N. Wilkens
4
Average: 4 (1 vote)
27. maj 2013
Endelig kom APP´en jeg har ventet på og så virker den! Vi er et konsulenthus hvor tidsregistrering og kørselsregnskab er en del af hverdagen så det er rart og effektivt at registrering via mobilen nu også understøttes. Timegnu kan udvikle sig, men det basale er på plads
Pernille Yde
4
Average: 4 (1 vote)
25. september 2012
Stor ros til Tim for at have udviklet denne application. Da vi skulle vælge system og hørte at en sådan application var på trapperne var det faktisk et afgørende punkt for at vælge system. Vi er et konsulenthus hvor medarbejderne er på farten og oftes ikke arbejder på egne systemer. Her er det virkelig en force at de kan rapportere via telefonen direkte og ikke behøver logge på via egen PC. Dertil synes jeg det er godt tænkt at når man skal registrere sine timer at det er de projekter og aktiviteter man oftest rapportere på der figurere først. Glæder mig til kommende versioner med endnu mere funktionalitet - og så håber jeg at der er en applikation på vej til Android også!

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.