VirtueMart
Udvalgt
Af:IEX ApS
Overfør automatisk ordrer, varer og kunder fra VirtueMart til e-conomic
Ikke nok bedømmelser
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
VirtueMart-webshop
IEX-modul
VirtueMart
Udvalgt
Af: IEX ApS
Overfør automatisk ordrer, varer og kunder fra VirtueMart til e-conomic
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Få overført ordrer fra webshop til e-conomic
  • Automatisk få oprettet nye varer og kunder i e-conomic
  • Undgå overflødigt manuelt tastearbejde
Beskrivelse
Forbind din VirtueMart-webshop med dit regnskab i e-conomic, og spar tid på manuelt tastearbejde med denne app fra IEX. Appen forbinder din VirtueMart-webshop med e-conomic, for en dynamisk og målrettet arbejdsgang, hvor vigtig data hele tiden holdes ajour. Efter opsætning af appen opnås der direkte forbindelse mellem e-conomic og VirtueMart, så data kan sendes begge veje, og synkroniserer de to systemer. Ordrer, kunder og varer fra VirtueMart, bliver automatisk opdateret i dit regnskab, så du sparer tid på bogføringen. Varer kan samtidig oprettes i e-conomic via tovejs-synkronisering, så varedata og ændringer overføres direkte til din webshop.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
VirtueMart
Udvalgt
Af: IEX ApS
Overfør automatisk ordrer, varer og kunder fra VirtueMart til e-conomic
Clean Management
4
Average: 4 (1 vote)
27. august 2013
Med IEX VirtueMart integreret i vores web shop bliver nye kunder / ordrer automatisk oprettet i vores e-conomic, så snart kunden har tastet og oprettet sig i vores shop. Dette sparer os for rigtig meget tid med at oprette kunder og taste ordrer, hvilket giver os mere tid i marken, hvor vi således nu nemt og hurtigt blot logger os på e-conomic og bekræfter nye kunder og ordrer. Fremad rettet glæder vi os til også at integrere vores lager med webshoppen, således at vores kunder straks kan se, om varen er på lager i den ønskede mængde. Dette vil spare os yderligere tid med opdatering af hjemmesiden. Mediastyle har hjulpet og håndteret vores ønsker til integrationen så godt, at vi nu har valgt at lægge hele vores hjemmeside og web shop i deres hænder.
Dansk Grill & Catering ApS
5
Average: 5 (1 vote)
16. august 2013
Yderst velfungerende integration, som sparer os for rigtig meget besvær i hverdagen. Servicen er helt i top, alle henvendelser bliver besvaret hurtigt og professionelt.
Kundeservice
Udvikler
IEX ApS
Herstedvang 7A, 2.th.
2620 Albertslund
Danmark
+45 32 22 43 44

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.