Konverter dit C5 regnskab til e-conomic med eKontoret

Hero sub title: 
Skift til Danmarks mest benyttede regnskabsprogram

Fordele ved denne app

  • Nem overførelse af alle regnskabsdata fra C5 til e-conomic

Denne app kræver

  • Eksport af dine regnskabsdata fra C5 (sådan gør du)
  • e-conomic aftale (bliver oprettet som en del af konverteringen)

Risikofri konvertering fra C5 til e-conomic

Det kan være en stor beslutning og proces at skrifte regnskabsprogram. Med eKontoret kan du dog skifte fra C5 regnskabsprogram til e-conomic uden problemer.

eKontoret har udviklet et værktøj, der automatisk kan gennemføre en konvertering af dine regnskabsdata fra C5 til e-conomic regnskabsprogram. Det hele er hurtigt, nemt og fejlfrit og til en fast pris på blot 2.995 kr.

Hvis du ikke allerede har samlet dine regnskabsdata hos e-conomic, kan du helt gratis prøve e-conomic regnskabsprogram i 14 dage.
Prøv e-conomic her.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

eKontoret ApS
Gunnar Clausens Vej 68
8260 Viby J
Denmark

Slip for bekymringerne og lad eKontoret klare konverteringen

For at sikre, at det er muligt at gennemføre en succesfuld konvertering på et tidspunkt, der passer dig, så laver eKontoret altid en fuld prøve-konvertering først, hvorefter de sammen med dig og din bogholder/revisor sikrer sig, at dine C5-data er konverteret uden fejl.

Skulle det mod forventning vise sig, at eKontoret ikke er i stand til at konvertere dine C5-data fejlfrit, er der ikke nogen omkostninger for dig. Prøve-konverteringen er med andre ord din sikkerhed for succes og du skal kun betale, hvis det er en succes – no cure, no pay!

Når det er sikkert, at dine C5-data kan konverteres, planlægger eKontoret den endelige konvertering sammen med dig, så den gennemføres på et tidspunkt, der passer dig.

Hovedparten af de data, du har i C5, vil komme med over i e-conomic i forbindelse med konverteringen. Det gælder bl.a. kontoplan, debitorer, kreditorer, varer m.m. og selvfølgelig alle dine finansposteringer uden begrænsninger på antal posteringer eller regnskabsår – og det hele tilbydes til en fast pris: 2.995,- ekskl. moms.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.