CaseWare-app til e-conomic

Sub title

Verdens førende revisionsprogram

Fordele ved denne app

  • Spare tid og ressourcer
  • Opnå nemmere arbejdsgange
  • Sikre højere effektivitet og pålidelighed
  • Få direkte adgang til råbalance og posteringer
  • Hente alle bogføringsdata uden at bekymre dig om formater
  • Sende opdaterede regnskabsoplysninger til dine kunder

Verdens førende revisionsprogram

CaseWare giver revisorer adgang til råbalance og posteringer fra e-conomic direkte i CaseWare.

CaseWare, der i dag har over 300.000 slutbrugere, er verdens mest solgte revisionsprogram og anvendes af hovedparten af de største danske revisionsfirmaer.      

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

DRF-logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Revisor Informatik ApS
Allesø-Norden 170
5270 Odense N
Denmark

CaseWare - Et fleksibelt revisionsprogram

Dette yderst fleksible revisionsprogram indeholder alt, hvad man kan forvente af et revisions- og afslutningsprogram i forbindelse med regnskabsudarbejdelse og dokumentation af de udførte revisionshandlinger – og meget, meget mere.

Hvor andre programmer mere assisterer dig med at danne regnskaber, indeholder CaseWare alt, hvad du behøver for at automatisere hele kundeengagementet.

Ud over revisorer anvender virksomheders økonomifunktioner i vidt omfang CaseWare til udarbejdelse af årsregnskaber, koncernregnskaber og perioderegnskaber. Programmet indeholder således også muligheder for at medtage forecasts og budgetter i rapportgenereringen.

Hvad får du ud af denne app?

Ved hjælp af denne CaseWare-app til e-conomic har revisorer nu adgang til råbalance og posteringer fra e-conomic direkte i CaseWare. Med få klik kan du hente alle relevante data fra bogføringen uden at skulle bekymre dig om ud- og indlæsningsformater eller datarækkefølgen. Du kan desuden selv definere, hvilken periode der skal trækkes data for.

Forbindelsen betyder, at du kan spare tid og ressourcer, opnå nemmere arbejdsgange og sikre højere effektivitet og pålidelighed. Som revisor kan du endvidere sende opdaterede regnskabsmæssige oplysninger til dine kunder og på den måde vise værdi eller sælge dataene som en ekstra ydelse.

Hvad kræver appen?

Appen kræver blot en internetforbindelse og adgang til e-conomic (som administrator) og CaseWare Working Papers 2010. I e-conomic skal du sørge for at tilvælge tillægsmodulet API.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.