Cenva forbinder Microsoft Dynamics CRM og e-conomic

Sub title

Skab en stabil, fleksibel og hurtig forbindelse

Fordele ved denne app

  • Ændre data i e-conomic via Microsoft Dynamics CRM
  • Sikre at relevante økonomiske tal er synlige i Microsoft Dynamics CRM

Denne app kræver

  • Lejet eller installeret version af Microsoft Dynamics CRM med brugerlicens
Appen er en del af:

Skab en stabil, fleksibel og hurtig forbindelse

Cenvation har udviklet en stabil, fleksibel og hurtig integrationskomponent, som sikrer at dine virksomhedsdata kan ændres i e-conomic via Microsoft Dynamics CRM, og sørger for at relevante økonomiske tal er synlige i Microsoft Dynamics CRM.    

Icon

Cenvation-logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Cenvation
Artillerivej 98B, 5.th.
2300 København
Denmark

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM er Microsofts fleksible platform til CRM og Business Solutions (xRM), som anvendes af både små og store virksomheder. CRM-systemet anvendes i alle brancher – lige fra styring af salgsorganisationer til sikkerhedsprocesser på boreplatforme.

Naturlig del af salgsflow i Microsoft Dynamics CRM

Appen indgår naturligt i Microsoft Dynamics CRM standard salgsflow. Når du opretter en kunde i CRM-systemet bliver oplysningerne sendt til e-conomic, hvor kunden automatisk også bliver oprettet. Det betyder, at du kan fortsætte flowet med kundeemner (leads), der bliver til kunder (accounts), salgsmuligheder (opportunities) og kontaktpersoner (contacts).

Kunderne oprettes først i e-conomic, når de reelt er blevet kunder. Kunderne oprettes automatisk i e-conomic uanset om de er oprettet via standard salgsflowet eller via manuel oprettelse i Microsoft Dynamics CRM.

Automatisk overførsel af opdaterede informationer

Appen understøtter tovejskommunikation. Økonomiske informationer synkroniseres fra e-conomic til Microsoft Dynamics CRM og kundedata synkroniseres den anden vej.

Med Cenva Dynamics CRM sikrer du, at du ikke utilsigtet kommer til at ændre økonomiske tal som balance, kreditmaksimum eller betalingsbetingelser for en kunde.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis