Kala

Hero sub title: 
Overblik over projekter, tid og kørsel

Fordele ved denne app

  • Simpel registrering af tid
  • Holder overblikket over dine sager, opgaver og medarbejdere
  • Registrer antal kørte kilometer på farten
  • Integrerer med dit økonomi- og lønsystem

Denne app kræver

  • iPhone, Android eller web browser

Hvad kan du med Kala-appen?

Med Kala har du din virksomhed i lommen. Du kan simpelt registrere din tid, kørsel og dit varebrug samtidig med, at du holder overblikket over dine opgaver og sager. Du kan uddelegere opgaver og sager til dine medarbejdere og planlægge jeres arbejdsgange i et Gantt-diagram.

Du kan bruge Kala som et værktøj til business intelligence med de indbyggede rapportfunktioner. Systemet integrerer med dit løn- og økonomisystem, som både gør det let at lave løn og fakturere til kunder – alt sammen gøres let og enkelt på farten.

Når både tid, kørsel og vareforbrug kan registreres af medarbejderne hurtigt og nemt fra en app, sker der færre fejl og forglemmelser og alt kan let blive faktureret så snart opgaven er udført, samtidig med at i spare tid på det administrative arbejde og får mere tid, som kan bruges på nye kunder.
Med integration mellem e-conomic og Kala kan I på den måde både opnå mere effektivitet, færre fejl og større kundetilfredshed samt en øget indtjening.
Det er gratis at prøve både e-conomic og Kala i 14 dage, uden nogen binding, så du kan se om denne løsning er noget for dig og din virksomhed.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Kala logo
Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Kala ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C
Denmark

Sådan fungerer appen fra Kala

Kala kan benyttes fra iOS, Android og webbrowser. Du opretter nemt en sag, hvor du kan registrere din tid, kørsel og dit varebrug. Når du er færdig med sagen, og den skal faktureres ud til din kunde, trykker du blot på ”Fakturer”, hvorefter en fakturakladde bliver oprettet i e-conomic regnskabsprogram.

Har du projektmodulet i e-conomic, kommer din registrerede tid, kørsel og varebrug direkte over på dit projekt - og omvendt. Bruger du ordrefunktionen i e-conomic, kan Kala modtage disse som sager.

Lær mere om dine fordele med Kala i denne lille video:

 

 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.