POSONE - cloud baseret salgs- og kassesystem

Hero sub title: 
Kasseapparat med online administration og integration til dit regnskabsprogram
App bedømmelse
3 hjerter (2 brugere)

Fordele ved denne app

  • Automatisk overførelse af salgsdata til dit regnskabsprogram
  • Slip for manuelt arbejde i forbindelse med salg fra POS-systemet
  • Brug løsningen på iPad, tablet eller touchskærm
  • Få overblik over dit lager

Denne app kræver

  • e-conomic aftale
  • POSONE aftale
Appen er en del af:

Et skræddersyet abonnementsbaseret salgssystem der kan tilpasses alle brancher

Løsningen du får ved POS ONE, er en skræddersyet løsning, som bliver tilpasset dine behov. POS ONE er et nemt touch-baseret kasseapparat, som består af en kassedel (Front Office) og en administrationsdel (Back Office). Kassedelen er en kundetilpasset løsning bestående af hardware og software. Administrationsdelen er cloud-baseret, så du kan håndtere opsætning, priser, lager og trække rapporter fra en hvilken som helst PC.

POS ONE-systemet opsættes så det nemt fungerer med e-conomic, stregkodescannere, kortlæsere, betalingsautomater, printere og kasseskuffer. Med integrationen til e-conomic regnskabsprogram får du overført alle dine salgsdata fra POS ONE til e-conomic. 

Bestil en demo af POSONE og se hvordan integrationen mellem de to systemer med det samme gør din hverdag lettere.

Har du ikke en e-conomic aftale, kan du prøve regnskabsprogrammet gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

POS ONE A/S
Thriges Plads 8
5000 Odense C
Denmark

Salgssystemer tilpasset dine behov og din forretning

POS ONE leverer en løsning, som bliver tilpasset dine behov samt din forretning. Vi er bevidste omkring de mange forskellige behov og ønsker, som kan opstå, når man driver en forretning, og vi bestræber os på at tilgodese dem alle.

POS ONE-systemet opsættes nemt til e-conomic, stregkodescannere, kortlæsere, betalingsautomater, printere og kasseskuffer. 

Læs om WHY Food and Cocktails i Roskilde, som sparer en masse tid med integrationen imellem POS ONE-systemet og e-conomic regnskabsprogram. 

 

Få en introduktion til POSONE

 

Kasper Pedersen

| Symaskine Torvet

1
Din bedømmelse: 1
14. MARTS 2019
Vi valgte desværre vores løsning gennem PosOne. Vi lavede en Leasing/Lejeaftale med firmaet. Vores kassesystem gik så i starten af året ned - og udover at vi skulle vente i små 10 dage på et nyt kassesystem - så var rådgivningen i mellemtiden elendig. Ingen vidste egentlig rigtig hvad der skulle ske og om vi kunne få et nyt kassesystem. En af deres sælgere forsøgte da også lige at sælge os et nyt system til små 20.000 kr. Efter lidt research fandt jeg ud af at PosOne havde en speciel aftale med et eksternt leasing selskab. Der skulle så laves en forsikrings sag - og vi endte med at få en ny kasse - dog med et selvrisiko gebyr på 3000 kr. Efter kassen kommer frem er der så yderligere en regning fra PosOne på små 3000 kr for at installere noget software på det nye kassesystem. En opsummering - dårlig kundeservice, lang ventetid på nyt system, mærkelig leasing aftale hvor PosOne fralagde sig alt ansvar og jeg selv måtte slås med et forsikringsselskab/leasing selskab. Et hjerte/point er for meget at give her - men det var desværre ikke muligt at give 0.

Susie

| Hurlumleg

5
Din bedømmelse: 5
26. APRIL 2016
Vi er afsted flere gange om året på messer, og i den forbindelse bruger vi POS ONE kassesystem. Systemet henter selv alle varer ind fra vores e-conomic aftale, og det gør det altid nemt at komme afsted. Når messen er ovre og kassen er lukket, får vi alle salgstal ind, og lageret bliver automatisk nedskrevet. Vi er utrolig glade for deres POS system, og det er nemt at bruge. Derfor kan vi også kun give de varmeste anbefalinger herfra.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.