Shopify til e-conomic

Sub title

Slip for overflødigt tastearbejde
App bedømmelse
5 hjerter (4 brugere)

Fordele ved denne app

  • Spare tid og penge på bogføring
  • Automatisk overføre ordrer, kunder og varer til dit regnskab
  • Vinke farvel til kedelig indtastning og tastefejl

Denne app kræver

  • Shopify webshop
Appen er en del af:

Slip for overflødigt tastearbejde

IEX har en mission om at gøre din dagligdag meget nemmere, så du ikke længere skal spilde mere tid og flere penge på kedeligt tastearbejde i dit regnskab.

Appen forbinder din Shopify-webshop med dit regnskab og giver dig et pusterum, når ordrer, varer og kunder ganske automatisk bliver overført til regnskabet i real-time, uden du skal løfte en finger.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

IEX ApS
Herstedvang 7A, 2. th.
2620 Albertslund
Denmark

IEX har en mission om at gøre din dagligdag meget nemmere, så du ikke længere skal spilde mere tid og flere penge på kedeligt tastearbejde i dit regnskab.

Appen forbinder din Shopify webshop med dit regnskab og giver dig et pusterum, når ordrer, varer og kunder ganske automatisk bliver overført til regnskabet i real-time, uden du skal løfte en finger.

Prøv gratis

Hvis du også vil mærke, hvor nemt livet kan være, når Shopify og regnskab taler sammen, så kan du prøve IEX-integrationen i 7 dage helt gratis. Alt du skal gøre er at bestille appen gennem IEX og installere den fra Shopify App Store, så er din webshop klar til at sende data til e-conomic i løbet af 10 minutter.

Du kan også vælge at lade IEX stå for komplet oprettelse og opsætning af appen, Du får de første 7 dage gratis.

 

Lær mere om IEX

 

Brugervenligt dashboard

I dashboardet har du fuld kontrol med appen. Her kan du med et par klik bestemme på hvilket ordre-stadie, ordrer skal sendes til dit regnskab samt følge overførsler og statistik med mere.

To-vejs lagerstyring

Har du behov for to-vejs integration giver appen mulighed for at sende data fra e-conomic til Shopify, så lagersaldoen for hver enkelt vare automatisk overføres fra regnskab til din shop.

Det eneste du skal gøre er at installere e-conomics tillægsmodul Lager og sætte et lager-hook op.

Support du kan regne med

Opstår der spørgsmål til din integration, kan du kontakte IEX-supporten, som ser frem til at hjælpe dig med at få din integration til at spille perfekt sammen med webshop.

Mikkel Pedersen

| Seventy

5
Din bedømmelse: 5
17. SEPTEMBER 2018
Virker upåklageligt med deres Economic/Shopify integration!

Dennis Bøg

| Untoldsecretz I/S

5
Din bedømmelse: 5
14. SEPTEMBER 2015
Denne App fra IEX Integration har helt klart gjort vores ordrerprocess mere streamlinet, og hjulpet os med hurtigere ekspedition af bestillingerne i vores webshop. Jeg kan anbefale denne App, hvis du ønsker en let og overskuelig løsning af lagerstyring, og bestillinger mellem Shopify og E-conomic. Der er et tilhørende Dashboard hvor du kan holde øje med din ordre kø, og hvis der evt. er noget der fejler, som skal køres igen. Derudover er der en sublim support...

Christian

5
Din bedømmelse: 5
04. JULI 2015
Hos http://www.billig-fitness.dk bruger vi IEX Shopify med stor glæde. Vi fik hjælp af neil som lige fra start af har været hurtig til at hjælpe os igennem processen. Vi skulle ikke røre en finger, de ordnede det hele, og wupti, nu spiller vores shop sammen med economic så det hele automatisk bliver bogført. Det er virkelig uundværligt, og har sparet os enormt meget tid. Jeg vil anbefale en IEX integration til alle der driver en online forretning og vil spare tid og penge.

Jeppe

5
Din bedømmelse: 5
15. APRIL 2015
Stor tak til Niel og Chistoffer for et solidt stykke arbejde hele vejen igennem. Integrationen fungerer og lever fuldstændig op til det der blev lovet. En rigtig god oplevelse, og vi kan sagtens anbefale dem til andre.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.