VirtueMart fra IEX

Sub title

Hvad kan du med VirtueMart-appen fra IEX?
App bedømmelse
4.5 hjerter (2 brugere)

Fordele ved denne app

  • Få overført ordrer fra webshop til e-conomic
  • Automatisk få oprettet nye varer og kunder i e-conomic

Denne app kræver

  • VirtueMart-webshop
  • IEX-modul
Appen er en del af:

Hvad kan du med VirtueMart-appen fra IEX?

Forbind din VirtueMart-webshop med dit regnskab i e-conomic, og spar tid på manuelt tastearbejde med denne app fra IEX. Appen forbinder din VirtueMart-webshop med e-conomic, for en dynamisk og målrettet arbejdsgang, hvor vigtig data hele tiden holdes ajour.

Efter opsætning af appen opnås der direkte forbindelse mellem e-conomic og VirtueMart, så data kan sendes begge veje, og synkroniserer de to systemer.

Ordrer, kunder og varer fra VirtueMart, bliver automatisk opdateret i dit regnskab, så du sparer tid på bogføringen. Varer kan samtidig oprettes i e-conomic via tovejs-synkronisering, så varedata og ændringer overføres direkte til din webshop.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

IEX v. Mediastyle webbureau
Herstedvang 7A, 2.th.
2620 Albertslund
Denmark

Sådan fungerer VirtueMart-appen:

Du kan bestille appen på IEX’ hjemmeside via en simpel bestillingsform, hvor du bl.a. skal angive din webshops URL. Derpå modtager du en bekræftelse på din bestilling og du vil blive kontaktet indenfor 1-2 dage af en IEX-medarbejder, som vil hjælpe dig med opsætningen.

Har du brug for specifik tilpasning af din integration er det selvfølgelig også muligt, og IEX hjælper dig hele vejen med et smil.

Kom i gang allerede i dag og vink farvel til overflødigt manuelt tastearbejde!

 

Clean Management

4
Din bedømmelse: 4
27. AUGUST 2013
Med IEX VirtueMart integreret i vores web shop bliver nye kunder / ordrer automatisk oprettet i vores e-conomic, så snart kunden har tastet og oprettet sig i vores shop. Dette sparer os for rigtig meget tid med at oprette kunder og taste ordrer, hvilket giver os mere tid i marken, hvor vi således nu nemt og hurtigt blot logger os på e-conomic og bekræfter nye kunder og ordrer. Fremad rettet glæder vi os til også at integrere vores lager med webshoppen, således at vores kunder straks kan se, om varen er på lager i den ønskede mængde. Dette vil spare os yderligere tid med opdatering af hjemmesiden. Mediastyle har hjulpet og håndteret vores ønsker til integrationen så godt, at vi nu har valgt at lægge hele vores hjemmeside og web shop i deres hænder.

Dansk Grill & Catering ApS

5
Din bedømmelse: 5
16. AUGUST 2013
Yderst velfungerende integration, som sparer os for rigtig meget besvær i hverdagen. Servicen er helt i top, alle henvendelser bliver besvaret hurtigt og professionelt.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.