Warehouze

Hero sub title: 
Tidsbesparende lagerstyring med intelligent og automatisk indkøbsstyring
App bedømmelse
5 hjerter (1 brugere)

Fordele ved denne app

  • Fokus på workflow og brugervenlighed reducerer jeres tidsforbrug
  • Intelligent og automatisk indkøbsstyring
  • Reducér jeres lagerbeholdninger og øg jeres omsætningshastighed.

Denne app kræver

  • Warehouze-abonnement
  • e-conomic-aftale
Appen er en del af:

Hvad kan du med Warehouze-appen?

Warehouze holder styr på jeres lager og gør indkøbsstyring til en ”leg”. Warehouze har fokus på at I som brugere skal spare mest mulig tid og systemet er derfor bygget op omkring workflows.

Warehouze er et lager, ordre- og indkøbsstyringssystem, som forenkler og automatiserer jeres processer i forbindelse med styring af lager, indkøb samt pluk og pakning af salgsordrer.

Den intelligente og automatiske indkøbsstyring tager udgangspunkt i min/max beholdninger, historisk salg og regler omkring minimum ordrestørrelse. Opsamling af data giver gennemsigtighed, og I kan træffe eksplicitte valg på baggrund af data og dermed opnå en øget omsætningshastighed, samt undgå en øget lagerværdi og stigning i antallet af restordrer.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

RS Software ApS
Ravnsøvej 52
8240 Risskov
Denmark

Sådan fungerer appen fra Warehouze:

Warehouze sørger for at overføre alle ordrer og fakturaer/kreditnotaer fra e-conomic, så der gennemføres en automatisk tilpasning af lagertallet. Lagertallet kan sendes til alle shopsystemer (mangler dit shopsystem på vores liste, så laver Warehouze det) eller hentes via Warehouze APIet. På baggrund af historisk salg eller minimumsregler generes der automatisk forslag til indkøb som med et klik kan oprette en indkøbsordre hos jeres leverandør.

Warehouze arbejder med gennemsigtig styring af kostpriser i alle valutaer, hvor alle ændringer kan spores ned til mindste detalje. Med Warehouze får I mulighed for at arbejde med styklister, variantstyring, fordeling af fragt, gebyrer og andre omkostninger på jeres indkøbsordrer, samt meget mere.

 

 

Steffen W

| Gubbies

5
Din bedømmelse: 5
20. DECEMBER 2019
Vi har benyttet lagerstyringen fra Warehouze i noget tid efterhånden og det er meget overskueligt og lige til at komme igang med. Temaet bag Warehouze er intet mindre end fantastisk. Specifikke ønsker og forslag til forbedringer på systemet bliver hurtigt implementeret og til en del af systemet. Det er mega fedt og noget som Vi hverfald ikke har oplevet andre steder. De varmeste anbefalinger herfra.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.