Webmercs e-handelsløsning til e-conomic

Sub title

Gør det nemt at have en webshop
App bedømmelse
5 hjerter (1 brugere)

Fordele ved denne app

 • Synkronisere webshop og e-conomic
 • Lave tilbud til kunder
 • Bestille varer fra leverandører

Denne app kræver

 • Webmercs e-handelsløsning
Appen er en del af:

Gør det nemt at have en webshop

Webmercs gør det nemt at opdatere din webshop, og ekspedere dine ordrer.

Dine leverandører sender daglige informationer om varer, lagertal og priser til Webmercs og informationerne opdateres og vises for kunderne i din shop. Du kan desuden bruge webshoppen til at lave tilbud til dine kunder, og taste e-mail og telefonordrer ind. Varer kan du bestille hos dine leverandører fra Webmercs indkøbssystem.    

Prøv e-conomic gratis i 14 dage. 

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

Data Design AS
PO Box 244
2302 Harmar, Norway
Denmark

Webshop-ordrer bliver faktureret i e-conomic

Når en ordre er foretaget i webshoppen skal ordreinformationerne overføres til fakturering i e-conomic. De informationer, der normalt overføres fra shoppen til e-conomic er:

 

 • Oprettelse af nye kunder
  Informationer om eksisterende kunder bliver overført til de konti du allerede har oprettet. Hvis en ny kunde lægger en ordre i webshoppen bliver kundedata automatisk overført til e-conomic, og kunden bliver oprettet automatisk - du skal blot godkende kunden, og angive kredit- og betalingsbetingelser.
 • Oprettelse af bestilte varer
  Alle de varer som kommer fra dine leverandører bliver automatisk oprettet og vist i webshoppen, og oven på leverandørernes kostpriser kan du lægge din avance. Det er den pris som dine kunder ser i din webshop.
  Når alle varer og priser findes i webshoppen behøver du ikke bruge tid på at oprette alle varer i e-conomic. Det er kun de varer, der bliver bestilt, der skal oprettes. Når en vare bliver bestilt i shoppen bliver den overført til e-conomic. I e-conomic bliver varen automatisk oprettet med kostpris og salgspris.
 • Oprettelse af salgsordrer
  På baggrund af kundeoprettelsen og oprettelsen af de nye varer bliver der oprettet en salgsordre i e-conomic. Salgsordren indeholder alle de oplysninger om kunder og varer, der er overført fra webshoppen, og er klar til fakturering og bogføring. Nemt og enkelt.
 • Bogføring af indkøbsordrer
  Langt de fleste ordrer kan sendes automatisk til dine leverandører fra Webmercs indkøbsmodul. Når du modtager fakturaer fra dine leverandører indeholder de webshoppens ordrenummer, så du nemt kan afstemme dine fakturaer.
 • Kreditmax
  I e-conomic kan du lave en liste over dine kunder og deres betalingsbetingelser og kreditter. Denne oversigt kan overføres til Webmercs, som så kan holde øje med, at dine kunder ikke overskrider.
 • Dit eget varelager
  Når du bogfører dine købsfakturaer i e-conomic, opdaterer du samtidig dit eget varelager. Du kan automatisk overføre dette varelager til Webmercs, så dine kunder i webshoppen altid har overblik over din aktuelle leveringsstatus.
 • Kreditkortbetalinger
  Webmercs leveres som standard inkl. Paypal kreditkortbetaling, som kan udvides med PBS betalingsløsninger. Data vedrørende kreditkortbetalinger kan overføres fra webshop til e-conomic.

  Webmercs står bag den nemme e-handelsløsning

  Webmercs er Nordens største leverandør af e-handelssystemer til IT- og telebranchen, kontorforsyninger og elektronikforhandlere, men har også kunder i mange andre brancher. Med adskillige kunder, der dagligt ekspederer hundreder af ordrer, som automatisk overfører data til e-conomic, er dette system testet grundigt igennem.

  Webmercs tøver ikke med at garantere, at både webshoppen og appen til e-conomic fungerer problemfrit fra den dag du får løsningen.

  Hvordan kommer jeg i gang?

  Den typiske Webmercs-kunde har mange leverandører, og et stort varesortiment, som er svært at vedligeholde manuelt. Lige som e-conomic er Webmercs en hosted løsning - uden specielle systemkrav. Du skal blot have en computer med internetforbindelse, hvorfra du administrerer Webmercs.

  Selve appen til e-conomic er inkluderet i Webmercs e-handelssystem og Webmercs sørger for hele opsætningen mod e-conomic. Kontakt Webmercs for at forhøre dig om, hvordan løsningen passer ind i din virksomhed.

Thomas Lybek

5
Din bedømmelse: 5
23. SEPTEMBER 2013
Som tidligere bruger af Webmercs må jeg indrømme et bedre system findes ikke. Jeg er nu startet selvstændig og den eneste webshop jeg vil have er Webmercs. Og specielt nu hvor den kan integreres i e-conomic.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.