WooCommerce - Webshopløsning til WordPress

Hero sub title: 
Med denne app fra IEX kan du forbinde din Webshop med dit regnskabsprogram
App bedømmelse
5 hjerter (10 brugere)

Fordele ved denne app

  • Overfør automatisk ordrer, kunder og varer fra shop til regnskab
  • Spar tid og penge på bogføring
  • Sig farvel til manuel indtastning

Denne app kræver

  • IEX WooCommerce abonnement
  • e-conomic abonnement
Appen er en del af:

Hvad kan du med WooCommerce app fra IEX?

IEX app forbinder WooCommerce og e-conomic og sender automatisk ordrer, varer og kunder fra din webshop til dit regnskab i real-time, så du ikke skal spilde tid på overflødigt tastearbejde og undgår tastefejl i regnskabet.

Når webshop og regnskab taler sammen, kan du se frem til et meget bedre workflow. Dine arbejdsgange bliver med et slag automatiserede, så du får mere tid til at drive din virksomhed.

Velkommen til en mere effektiv dagligdag uden stress og jag.

Prøv e-conomic gratis i 14 dage.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

IEX ApS
Herstedvang 7A, 2. th.
2620 Albertslund
Denmark

Hvordan fungerer WooCommerce?

I dit IEX-dashboard har du fuld kontrol med appen og kan følge overførsler samt log-system og statistik mv. Med få klik kan du vælge at lade bogføringen ske helt automatisk. IEX-appen udnytter, at WooCommerce giver adgang til tovejs-integration mellem webshop og e-conomic.

Med tovejs-lager er der hele tiden styr på varebeholdningen i din webshop, da lagersaldoen for hver enkelt vare automatisk sendes fra e-conomic til din webshop (kræver e-conomic tillægsmodulet Lager).

Sådan kommer du i gang med integrationen

For at komme i gang skal du have et e-conomic abonnement. Har du ikke allerede det, kan du prøve e-conomic regnskabsprogram gratis i 14 dage.

Derudover skal du have et abonnement hos IEX. Læs mere og hent appen på IEX hjemmeside. Her kan du også læse mere om priser og betingelser.

 

 

Paw Kofoed

| PKSalg

5
Din bedømmelse: 5
21. DECEMBER 2018
Super produkt og super team i kundeservice. Kan kun anbefales.

Mikkel Rasmussen

| MEOTINE

5
Din bedømmelse: 5
11. JULI 2017
Super produkt og service. Har benyttet IEX i snart to år, og kan ikke klage. De leverer hver gang!

Martin Riishøj Bruun

| Safe Health

5
Din bedømmelse: 5
23. JUNI 2016
Vi er meget glade for vores IEX integration. Den letter vores arbejde betragteligt i det daglige. Under integrationen var vi omgivet af et fantastisk team, som gjorde processen helt smertefri. Vi kan varmt anbefale en IEX ingration til din webshop.

Morten Münchow

| CoffeeMind Aps

5
Din bedømmelse: 5
11. JANUAR 2016
Jeg var rundt om forskellige løsninger og IEX Integration var klart den bedste, mest fleksible, servicemindede og mest modne løsning jeg stødte på. I indmeldelsesprocessen vil jeg klart anbefale, at man betaler for hjælp med integration, for så får man præcis og hurtig hjælp med at få det hele sat op, som det skal være. Super detaljeret og brugervenlig backend.

Lasse Vendelbo

5
Din bedømmelse: 5
18. JUNI 2015
God kundeservice: Jeg fik god rådgivning omkring produktet på chatten, og allerede om eftermiddagen var det implementeret. De var svarede hurtigt på de løbende spørgsmål og lavede de sidste småjusteringer, så det kom til at spille 100%. Derudover har de sparet os for 1/2 - 1 arbejdsdag i ugen på fakturering. Så de er alle pengene værd.

Jacob Bager

5
Din bedømmelse: 5
24. MAJ 2015
Helt igennem et fantastisk team! Vi har optimeret vores ekspedition MEGET ved hjælp af denne integration. IEX integration formår at holde dig informeret hele tiden, og de er hamrende hurtige til at løse din opgave. Vi kan ikke andet end at anbefale dem - vi er MEGET tilfredse.

Jesper Holm

5
Din bedømmelse: 5
25. FEBRUAR 2015
Det er fantatisk, super effiktivt løsning og det spare rigtigt tid på indtastning. Det er den rigtige møde at admistere sin webshop på.

Alex Eiding

5
Din bedømmelse: 5
04. SEPTEMBER 2014
Kan varmt anbefales - ikke meget andet at sige end - det spiller bare :-) Hele integrationen gik nemt og gnidningsfrit, stor ros til folkene bag IEX!

Tom Boersma

5
Din bedømmelse: 5
03. MARTS 2014
Vi har brukt denne i 2 måneder nå og er veldig fornøyd! Veldig god support og oppfølging fra IEX også.

Brian Dennis Jensen

5
Din bedømmelse: 5
01. MARTS 2014
Efter flere møder og meget dyre tilbud, fandt vi endelig et firma (IEX) der kom med den helt rigtige løsning. Vi har valgt at bruge en af deres lejeaftaler her i starten, for at holde udgifter nede og se hvad vi får for pengene. Vi havde en rigtig god opstarts snak med en meget behagelig medarbejder. Opsætningen tog omkring et par dage, og det hele virker meget professionelt. Vi kan klart anbefale IEX.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.