BRUG MINDRE TID PÅ BILAG
>>


Smart Inbox

Tag Indscanning til næste niveau

 
 

Slip for al besværet

Med tillægsmodulet Smart Inbox får du langt lettere bilagshåndtering. Du kan modtage dine fakturaer elektronisk og uploade dine bilag via drag-and-drop, e-mail eller Smartphone. Informationerne på dine bilag bliver tilmed aflæst automatisk, så du slipper for tastearbejdet. 

 

Få Smart Inbox

 

 
 
 
Jeg synes, det fungerer sindssygt godt! Smart Inbox har virkelig gjort, at vi sparer en masse tid på tastearbejde. Vores arbejde med fakturaer er langt lettere, og så er det mere driftssikkert, fordi der ikke laves tastefejl. Noget af det mest smarte er grupperingsfunktionen. Her kan man kategorisere de enkelte i indbakken, hvilket giver et dejligt overblik.
Christian Harboe, Blacksnow ApS
 
 
 

Få Smart Inbox

 
 

Så nemt er det, at bruge Smart Inbox

Nedenfor kan du se, hvordan du bruger Smart Inbox til at gøre dit arbejde meget nemmere. Du kan også tilmelde dig vores gratis online kursus om Smart Inbox og blive klædt godt på til at bruge tillægsmodulet. 

Læs mere om upload af bilag

Nem godkendelse

Du kan vælge, at fakturaer og kvitteringer skal godkendes før de kan behandles i Smart Inbox. Du vælger selv én eller flere godkendere, som automatisk modtager en godkendelsesmail, de skal tage stilling til. På den måde sikrer du, at alle bilag i Smart Inbox tilhører din virksomhed.

Læs mere om godkendelse

Læs mere om håndtering 

Slip for manuel indtastning

I Smart Inbox bliver informationerne på dine fakturaer og kvitteringer aflæst automatisk, så du kan godkende og bogføre med ganske få klik. Du kan også nemt se, hvilke bilag du har åbnet og hvilke, der er klar til at blive bogført. På den måde slipper du for en masse tastearbejde.

Kom i gang med Smart Inbox

 

Sådan får du Smart Inbox

Klik på linket nedenfor for at opgradere til Smart Inbox. Når du tilvælger Smart Inbox, bliver dit Indscannings-modul automatisk afmeldt. Det betyder, at du kun betaler for Smart Inbox, som koster 50 kr./md. ekstra, hvis du har et Start-up- eller Small Business-abonnement og 100 kr./md. ekstra, hvis du har et Professional-abonnement.

Du beholder selvfølgelig alle dine bilag fra Indscanning, når du opgraderer. 

Tilføj Smart Inbox

 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.