Få en skræddersyet
administrations- og
regnskabsløsning til butikker

Prøv e-conomic    Kontakt os

Med vores komplette detailløsning kan du fokusere på det, der skaber værdi i din virksomhed. Du arbejder langt mere effektivt og kan give kunden en endnu bedre oplevelse, fordi du altid har overblikket ved hånden. Løsningen giver dig smarte og smidige arbejdsgange, der for alvor gør en forskel i din og dine medarbejderes hverdag.

Mulighederne er utallige, så udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald på 78 79 19 55
og hør mere om, hvordan vi kan sætte skub i din butik.

 

 • Tjek lagerstatus fra en tablet, mens du står over for kunden
 • Tjek den aktuelle omsætning, uanset hvor du befinder dig
 • Slap af, når der er fyraften - dagens salg ryger automatisk ind i dit regnskab
 • Integrér webshoppen med din butik og få komplet overblik over dit salg
 • Spar masser af tid på tunge arbejdsgange og overflødig administration​

”For en nystartet butik som vores er det vigtigt, at vi ikke skal starte op med store investeringer i installationer, servere og licensbaseret software. Med regnskabsprogrammet e-conomic, der er integreret med vores kassesystem fra Wallmob, har vi en abonnementsordning til et lavt månedligt beløb.”

Natalia Enge, indehaver Sirin Copenhagen

Alt, hvad du behøver i ét system

 

 • Sælg dine produkter online

  Din web-shop kan integreres med dit kassesystem, så du automatisk får web-ordrene på din tablet. Slut med manuelle indtastninger – du har altid real time status på lageret, og dit samlede salg sendes direkte videre til dit regnskab.
 • Altid adgang til dine tal

  Uanset hvor du befinder dig, kan du logge på vores løsning og tjekke den aktuelle omsætning. Du får desuden værdifuld statistik, som du kan bruge til at justere priserne, så salget bliver endnu bedre – direkte fra din egen sofa.
 • Nærværende kundebetjening 

  Slut med turene til og fra lageret for at tjekke, om I har varen. Vores løsning giver dig den aktuelle status på antal og størrelser direkte på din tablet. Det gør det nemmere at afslutte salget, mens du står sammen med kunden.
 
 • Hurtig at lære

  Vores løsning er så enkel at anvende, at det kan læres på under 5 minutter. Brugerfladen er simpel og intuitiv og skabt til at gøre arbejdet så let som muligt for dig og dit personale. Du redigerer og opretter nye produkter med få klik. 
 • Nemt samarbejde med din revisor

  Din revisor og bogholder har altid gratis adgang til dit regnskab. Det giver jer en stærk og papirløs platform til jeres samarbejde, fordi din bogholder og revisor kan følge udviklingen i din butik helt tæt og give dig den nødvendige rådgivning.
 • Dine tal er sikret i skyen

  Alle dine regnskabstal ligger trygt og sikkert i e-conomics sky. Vi har den højeste standard inden for regnskabsbranchen, tager konstant backup af vores regnskabssystem og vedligeholder vores servere, så alle data er sikret til alle tider.
 
 
 
 

Kontakt os


Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen.

Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til
branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 • "Med e-conomic har vi et skalerbart system, der kører problemfrit i skyen, hvor vi slipper for dyre konsulenttimer"
   
  Martin Dahl Carstensen, CFO, Miinto
 • "Når vi hele tiden følger nøgletallene, så kan vi lynhurtigt analysere på, hvorfor nogle butikker f.eks. performer bedre end andre"
   
  Jørgen Bjerre, medstifter og CFO, Paradis
 • "Det har betydet mange minutters besparelser for mig alene per salg og efterfølgende mange timers administrativt arbejde"
   
  Jan Lindberg, indehaver, LindbergSport
 • "Med et enkelt klik overfører jeg nu kasserapporten til e-conomic programmet, og det sparer os for oceaner af tid og minimerer risikoen for fejl og økonomiske tab"
   
  Jan Oldenborg, indehaver, Capitani Bike
 • "Alle data og transaktioner fra butikkerne integreres også automatisk i e-conomic, og vi har konstant overblik over samtlige data"
   
  Sebastian Vestergaard, CFO, Joe & The Juice

Læs mere om et udpluk af vores samarbejdspartnere

 

ajour_logo.jpg