Prøv Straksindbetaling uden gebyr

Frem til den 31. januar 2021 kan du helt ekstraordinært sælge din første faktura med Straksindbetaling gebyrfrit og få pengene samme dag.

Prøv gratis nu  
 
 
 
 
 

Få fuld udbetaling for din første faktura med det samme

Til og med den 31. januar 2021 kan du med få klik sælge din første faktura på op til 25.000 kr. gennem Straksindbetaling uden gebyr. Og få det fulde fakturabeløb udbetalt samme dag. Ved at benytte dette tilbud, kan du altså prøve Straksindbetaling gratis, og samtidig nyde godt af de mange fordele, som løsningen vil give dig:

 
 

Øjeblikkelig betaling

Få pengene med det samme og undgå lange betalingsbetingelser. 

Fleksibilitet og kontrol

Tag løbende stilling til dit behov og vælg Straksindbetaling, når du har brug for det.

Automatiseret bogføring

Dine posteringer oprettes helt automatisk i e-conomic. Du skal kun godkende og bogføre.

Outsourcing af rykkere

Lad Moneyflow overtage dine rykkere og sørge for at give dine kunder en god oplevelse.

 

Du kan gøre brug af tilbuddet ved at klikke dig ind på den faktura, du ønsker at sælge, via Straksindbetaling og følge guiden nedenfor. Har du endnu ikke aktiveret Straksindbetaling, skal modulet aktiveres på din e-conomic-aftale først. Det er gratis at aktivere Straksindbetaling, og du forpligter dig ikke til at bruge modulet.

 

Gør brug af dit tilbud

 

 

 

 
 

Sådan fungerer Straksindbetaling

Straksindbetaling giver din virksomhed mulighed for at sælge fakturaer enkeltvis og få betaling med det samme, så du løbende kan forbedre din virksomheds pengestrøm. Moneyflow overtager fakturaen, som vil se ud som den plejer - blot med lidt ekstra information om, at de har overtaget den, og hvordan den skal betales. Herunder kan du se processen, fra du gør brug af tilbuddet, og til Moneyflow overtager din faktura.

 
 
 

 

 
 

 
 
 
 

1. Se om din faktura er berettiget

Når du opretter din faktura i e-conomic, kan du se om den er berettiget til Straksindbetaling, og du kan overveje om du vil benytte dette tilbud og have penge med det samme på denne faktura.

 

 
 
 

2. Slå Straksindbetaling til

Slå Straksindbetaling til på fakturaen. Din faktura vil nu indeholde bankoplysninger til vores samarbejdspartner, Moneyflow, som vil overtage din faktura. De vil også overtage din betalingsfrist og dine eventuelle rykkere. Hvis du vil vide mere om Moneyflow, kan du læse mere om dem her.

 

 
 
 
 

3. Forhåndsvisning og godkend 

I dit preview kan du både se gebyret for Straksindbetaling og hvilket beløb du vil kunne modtage med det samme. Har du mulighed for at benytte dette tilbud, vil der ikke blive opkrævet et gebyr på den faktura du vælger at benytte tilbuddet på. Det eneste du nu mangler, er at godkende eller annullere din Straksindbetaling.

 

 
 
 
 

4. Dine penge er straks på vej

Benytter du tilbuddet, og sender din faktura på en bankdag mellem kl. 8-18, modtager du dine penge samme dag, og du kan gå videre til din næste opgave. Bemærk, at du kun kan sælge din første faktura gebyrfrit gennem Straksindbetaling.

 

 
 
 
 
 

5. Bogfør posteringen med det samme

Posteringer oprettes helt automatisk i e-conomic, når du bruger Straksindbetaling. Du skal derfor kun godkende og bogføre.

 

 
 
 

6. Moneyflow overtager din faktura

Moneyflow overtager al kommunikation med din kunde omkring betaling, og går meget op i at bevare det gode forhold du har til din kunde. Hvis fakturaen ikke betales til tiden, starter Moneyflow en dialog med din kunde i en venlig og professionel tone, og tilbyder fleksible betalingsmuligheder. 

 
 
 
 
  • Michael H. Norup
    Ejer, Norup El-teknik
    Med løsningen sparer jeg tid i hverdagen, da pengene kommer ind i regnskabsprogrammet med det samme. Jeg har fortalt min bogholder om de mange fordele jeg oplever med Straksindbetaling, så andre virksomheder også kan nyde godt af en stressfri arbejdsgang som vi har fået gennem Straksindbetaling.
 
 
 
 

Denne løsning er udarbejdet i samarbejde med

 
 

Vær opmærksom på vilkårene for tilbuddet

Tilbuddet omfatter kun den første faktura, du sælger, og den skal overholde de sædvanlige vilkår for Straksindbetaling. Derudover skal fakturaen være i danske kroner, den skal være dateret og faktureret i perioden 1. december 2020 til 31. januar 2021, have betalingsbetingelser på maksimalt 30 dage og beløbe sig til maksimalt 25.000 kroner. 

Når du behandler en faktura i e-conomic, med Straksindbetaling aktiveret på din aftale, vil du med det samme kunne se om du opfylder disse vilkår og dermed kan bruge dette tilbud på fakturaen. Hvis du imødekommer alle krav, beskrevet ovenfor, og oplever at du ikke har mulighed for at benytte dig af tilbuddet, anbefaler vi dig at kontakte Moneyflows support på support@moneyflow.io

Kom i gang

 

Find svar på dit spørgsmål om Straksindbetaling her 

 
 
  • Hvad er forskellen på Straksindbetaling og factoring?

  • Hvilken type virksomhed kan bruge Straksindbetaling?

  • Hvornår kan jeg bruge Straksindbetaling på min faktura?

  • Hvad sker der, når Moneyflow overtager min faktura?

  • Min kunde har en indsigelse på fakturaen, hvad gør jeg?

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer