AutoBank

- integrer dit regnskab med din bank

AutoBank til e-conomic forbinder dit regnskabsprogram og din bank, letter din bankafstemning markant og hjælper dig med at kontere dine bankposteringer korrekt. Dét sparer dig for en masse manuelt arbejde og sikrer dig et regnskab, du kan stole på.

Hør mere om AutoBank

AutoBank - samler bank og regnskab

Med AutoBank bliver dine bankposteringer automatisk importeret til e-conomic. Her ligger de klar til at blive afstemt med et enkelt klik. På den måde slipper du for at printe kontoudtog og matche posteringer manuelt. e-conomic samarbejder med en række danske banker, så dit bogføringsarbejde kan blive meget lettere.

Hør mere om AutoBank

 

AutoBank er fantastisk – helt uundværlig!
I stedet for at skulle krydstjekke lister fra banken og e-conomic, så giver AutoBank et virkelig godt og hurtigt overblik. Samtidig letter det en stor del af vores daglige arbejde, da vi nu - blot ved at trykke på en knap - kan få afstemt posteringer med hinanden.
Marie Sloth, ejer af Caso ApS.

 

Autoforslag - din personlige bogføringsassistent

Autoforslag er en funktion i AutoBank, som hjælper dig med bogføringen. Når du har afstemt dit regnskab med dine automatisk importerede kontoudtog, trykker du på “Autoforslag” for at matche uafstemte betalinger med de rigtige konti. Over tid lærer Autoforslag dit regnskab at kende og forslår, hvordan dine betalinger skal bogføres.

Få AutoBank i dag

Hvordan får jeg AutoBank?

Du kan få AutoBank til e-conomic, når du har et Small Business eller Professional-abonnement. Med et Small Business-abonnement koster AutoBank 79 kr./mdr. Med et Professional-abonnement er AutoBank allerede inkluderet i prisen.

Du kan selv aktivere AutoBank i e-conomic. Du skal samtidig kontakte din egen bank for at få etableret automatisk import af dine kontoudtog. Bankerne har individuelle priser, som er baseret på, hvilken bankpakke, du har. 

Ny kunde?

Prøv en gratis demo af e-conomic regnskabsprogram i 14 dage. Demoen udløber automatisk, og du skal ikke benytte kreditkort for at registrere dig.

Eksisterende kunde?

Vil du høre mere om dine muligheder med AutoBank? Udfyld dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op indenfor 3 hverdage. 

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.