Digitale underskrifter
i e-conomic

 
 Send dokumenter til digital underskrift fra e-conomic
 Få en fleksibel løsning med sikkerhed i højsædet
 Ingen fast pris - betal kun for det, du bruger.
 

Send de første 5 dokumenter gratis

Underskriv dine dokumenter digitalt med e-conomic
 
 
 
 
 
 

Den sikre og fleksible løsning

Har din virksomhed dokumenter og kontrakter, som skal underskrives? Fx indenfor salg, HR, administration eller regnskab? Så kan du sende dem til underskrift digitalt - direkte fra dit regnskabsprogram. På den måde kan dine kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og leverandører hurtigt underskrive på mobil eller computer. Dokumenterne bliver automatisk krypteret, så de ikke kan ændres, og du bestemmer selv, om de skal underskrives med NemID, finger, mus eller billede. Samtidig betaler du kun for det, du bruger - nemlig 15 kr. pr. underskriftsforløb, uanset underskriftsmetode, antal underskrifter og antal dokumenter.

Digitale underskrifter tilbydes i samarbejde med Visma Addo.

 
 

Digital signatur med e-conomic er nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Få underskrevet nemt - direkte fra mobil eller computer.

Læs mere

Digital signatur med e-conomic er mere sikkert

Den sikre løsning

Alle dokumenter auto-krypteres og låses, så de ikke kan ændres.

Læs mere

Behold overblikket over underskrevne dokumenter med digital signatur

Et godt overblik

Hold nemt øje med status på alle dine dokumenter til underskrift.

Læs mere

Digital signatur med e-conomic er markedets billigste løsning

Bedre samarbejde

Tilbyd dine modtagere, at underskrive nemt og digitalt.

Læs mere

Så nemt er det

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque a posuere massa. Pellentesque dictum lectus ligula, at feugiat purus elementum non.

 
 
 
 

Underskriv med:

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Nemt og hurtigt

Det er både nemmere og hurtigere, at sende dine dokumenter til underskrift digitalt, end fx via e-mail. Modtageren kan nemlig underskrive direkte på mobil eller computer, uden at bruge tid på at printe og scanne. Og det betyder, at du også får dokumentet hurtigere retur.

Nem og hurtig underskrift med e-conomic Digital Signatur

Digital Signatur fra e-conomic giver dig større datasikkerhed

 
 
 
 
 

Den sikre løsning

Med Digitale underskrifter kan du trygt sende fortrolig kommunikation til underskrift. Dine dokumenter bliver krypteret, så de ikke kan ændres, og du har mulighed for at få valideret underskriveren. Samtidig sikrer vi selvfølgelig, at alle Datatilsynets krav overholdes.

 
 
 
 

Et godt overblik

Når du bruger Digitale underskrifter i e-conomic, får du automatisk en gratis bruger hos Visma Addo. Via Visma Addo kan du se status på alle dine dokumenter og få adgang til flere funktioner, såsom at tilføje flere underskrivere og sende automatiske påmindelser.

 

Skab overblik over dine dokumenter med Digital Signatur fra e-conomic

Få et bedre samarbejde med Digital Signatur

 
 
 
 

Bedre samarbejde

Når du tilbyder dine kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og leverandører en digital og fleksibel måde at skrive under på, forbedrer du jeres arbejdsgange. Samtidig viser du, at du har en moderne og digitaliseret virksomhed, som arbejder med effektive løsninger. 

 
 
 
 
 

 
 

Digitale underskrifter tilbydes i samarbejde
med Visma Addo via Visma Connect

Visma Addo er e-conomics søsterselskab, som specialiserer sig i sikre og effektive løsninger indenfor digital signatur. Når du tilmelder Digitale underskrifter i e-conomic, får du automatisk en gratis bruger hos Visma Addo via vores fælles login-løsning, Visma Connect. Du bruger altså samme login til Visma Addo, som til e-conomic. Derfor skal du huske, at skifte til Visma Connect, hvis ikke du allerede har gjort det.

Skift til Visma Connect

 

Visma Addo

 
 
 
 
 
 

Hvad kan du bruge Digitale underskrifter til?

 
 

Salg

Spar potentielle kunder for besværet med at skulle printe og scanne for at sende en underskrift retur. Lad dem i stedet skrive under digitalt, mens interessen er på sit højeste.

HR

Arbejd med rekruttering og andre HR-opgaver mere effektivt ved at sende fx ansættelseskontrakter, blanketter og tillæg direkte til digital underskrift hos modtageren.

Regnskab

Få nemt alle parter til at underskriver dokumenter i forbindelse med revision og bogføring, såsom årsregnskaber, regnskabserklæringer og protokoller. 

Administration

Send alt fra referater til aftaler, kontrakter og fuldmagter til underskrift digitalt. Så slipper du for at printe, sende, scanne og arkivere virksomhedens dokumenter.

 

Du betaler kun for det, du bruger

Det er gratis, at tilmelde sig Digitale underskrifter i e-conomic, og der er ingen fast, månedlig pris.
Det eneste, det koster, er 15 kr. pr. underskriftsforløb, uanset underskriftsmetode, antal underskrifter og antal dokumenter. Du bliver faktureret sammen med dit e-conomic-abonnement

Hvis du gerne vil prøve Digitale underskrifter, kan du sende de første 5 dokumenter gratis.

Kom i gang nu

Det siger andre kunder om Digital Signatur

 
 
 
 • Mark Norup bruger Straksindbetaling og er begejstret for løsningen
  Michael H. Norup
  Ejer, Norup El-teknik
  Med løsningen sparer jeg tid i hverdagen, da pengene kommer ind i regnskabsprogrammet med det samme. Jeg har fortalt min bogholder om de mange fordele jeg oplever med Straksindbetaling, så andre virksomheder også kan nyde godt af en stressfri arbejdsgang som vi har fået gennem Straksindbetaling.
 • Christian Gravgaard er glad for Straksindbetaling og MoneyFlow
  Christian Gravgaard
  Ejer, Gravgaard & Co
  Jeg vil klart anbefale Straksindbetaling.
  Du får lagt hele rykkerproceduren over til MoneyFlow, så du kan koncentrere dig om din forretning. MoneyFlow har en meget positiv dialog med vores kunder og er nogle gode ambassadører for e-conomic.
 
 
 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer