Hent vores
e-conomic
app gratis

 

 app_store.jpg
 
 
 

e-conomic mobil app

 
 
 
 
 

e-conomic på farten
- alt i én app

Med vores regnskabs app har du dit regnskab lige ved hånden. Brug appen til alt fra at holde styr på omsætningen i din virksomhed til at sende fakturaer og indscanne bilag. Vil du klare bogføringen, uanset hvor du er? Så kommer du langt med e-conomic-appen i hånden.

 
 
 

4 gode grunde til at bruge mobilappen

 

Send fakturaen på stedet
Og modtag din betaling hurtigere. Opret og send fakturaer, tilbud og ordrer med det samme fra din mobil eller tablet.

Opret bilag med det samme
Sig farvel til kvitteringer i handskerummet. Brug appen til at tage billeder af dine kvitteringer, og send dem direkte til e-conomic.

Se din omsætning
Få nemt overblik over omsætningen i din virksomhed for hver måned, og hold øje med, om dine fakturaer bliver betalt.

Nem tidsregistrering
Slip helt for løse sedler eller Excel-ark. Du og dine medarbejdere får en nem app til at registrere jeres timer.

 
 
 
 
 

Lille skærm. Stort potentiale

 
 
 
 
 
 
 
 

Dashboard

Når du anvender e-conomics regnskabs app, bliver du mødt af dit dashboard som det første, når du logger ind. Det er tilpasset mobilskærmen, og her kan du se din omsætning måned for måned. Du kan også få overblik over, hvor meget betaling du har til gode, og hvilke kunder der har bidraget mest til indtjeningen.

Tip: Se appen i mørk tilstand (‘dark mode’), så dine øjne får det bedre.

 
 

 
 
 
 
 
 

Bilagshåndtering

Håndtering af bilag fungerer fremragende via appen. Brug funktionen Indscanningsom er tilgængelig i alle vores pakker, til at scanne dine kvitteringer og leverandørfakturaer med appen. På den måde opbevares de digitalt, og du får det fulde overblik over alle bilag. Og med funktionen Aflæsning af bilag i Smart-pakken, bliver dine bilag aflæst automatisk, og du får forslag til, hvordan de skal bogføres - direkte på mobilen.

Tip: Hvis leverandøren på bilaget ikke er oprettet i e-conomic, kan du hurtigt oprette denne i systemet.

 
 
 
 
 
 
 
 

Bilagsanmodning 

Funktionen Bilagsanmodning finder du i alle vores pakker og medvirker til en endnu nemmere arbejdsgang med indsamlingen af bilag. Du sender blot anmodninger om manglende bilag fra systemet og direkte til mobilappen. Herefter kan modtageren af anmodningen hurtigt tage et billede af bilaget, fx en kvittering, og sende det retur til dig. 

Tip: Du kan gratis oprette medarbejdere som Bilagsindsendere. Bilagsindsendere kan besvare bilagsanmodninger og sende bilag til e-conomic via mobilen, uden at have adgang til resten af regnskabet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Fakturering 

Med mobilappen ved hånden kan du hurtigt oprette en faktura, et tilbud eller en ordre uden at skulle slæbe computeren med. På den måde kan du få pengene hurtigere hjem. Du kan selvfølgelig også se, om en faktura er blevet betalt af din kunde. Dette er, hvad vi kalder ‘e-conomic på farten’.

Tip: Tryk og hold på lister for at se PDF-preview og genveje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidsregistrering 

Hvis du eller dine medarbejdere har brug for at registrere jeres arbejdstimer hos forskellige kunder, så snart I er færdige med arbejdet, kan det nemt klares med mobilen eller en tablet i hånden. Så bliver timerne overført direkte til regnskabet. Det kræver blot, at du bruger tilvalget Projektstyring.

Tip: Vælg selv, om du vil se dine tidsregistreringer for en uge eller en måned ad gangen.

 
 
 

e-conomic-appen er også en app til administratorer

Som administrator i e-conomic kan du nu også anvende mobilappen, så længe du logger ind i e-conomic med Visma Connect. Du kan derefter nemt skifte mellem de aftaler, du administrerer, inde fra appen - helt uden at skulle logge ud, når du skifter mellem aftaler.

 
 
 
 
 

Prøv e-conomic regnskabs-appen i dag

Den kan downloades gratis fra App Store eller Google Play.

 
 


app_store.jpg

 
 
 
 
 
 
 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer