Få styr på dine bilag med Indscanning

 
 

Læs mere om Indscanning

 

e-conomic mobil app

 
 
 

Digital opbevaring af dine bilag

Indscanning er, udover at være fleksibel, hurtig og nem, den bedste løsning for dig som vil slippe for store bilagsmapper på kontoret. Det giver dig det fulde overblik over alle dine bilag - alt fra kvitteringer til fakturaer. Ligesom det gør samarbejdet omkring bilag til en naturlig del af hverdagen.

 

 

Tag et billede af bilaget
Det kan være et billede du selv tager med vores gratis mobilapp, eller som en vedhæftet faktura du modtager på mail.

Udfyld information for bilag
Vælg selv hvor meget du udfylder for bilaget. Har du travlt, kan du nøjes med billedet. Resten klares nemt direkte ind i regnskabet i e-conomic.

Send bilaget til e-conomic
Det gør du på flere måder: direkte i appen, via email, eller drag og drop. Du får nemlig bilagsindbakke i e-conomic med en direkte emailadresse.

Kategorisere bilagene i e-conomic
Når du har dine bilag samlet i e-conomic, kan kategorisere eller vedhæfte dem til dine posteringer i regnskabt. .

 
 
 
 

Se hvordan Indscanning virker 

 
 
 
 

 

Digitale bilag på din måde

 
 
 
 
 
 
 

Når du vil, hvor du vil, og som du vil

Tag et billede og tryk send. Så nemt er det at sende et bilag til regnskabet med e-conomic-appen - fuldstændig ude begrænsninger. Du kan også sende dine bilag som mail direkte til bilagsindbakken i e-conomic. Og foretrækker du at arbejde på en computer, kan du også trække billedet af bilagene fra computerens skrivebord og ind til bilagsindbakken i e-conomic.

 

 
 

 
 
 
 
 
 

Samlet i én indbakke for det fulde overblik 

Du får en indbakke - med særskilt mailadresse - specifikt til dine bilag. Her bliver alle bilagene samlet så du får det hurtige overblik. Ligesom du kan udpege manglende bilag og anmode om fra de øvrige bilagsindsendere. På den måde behøver du ikke tykke mapper med fysiske bilag. Du har altid din dokumentation til SKAT i orden, og dine bilag er sikret i skyen.  

 

 
 
 
 
 
 
 

Endnu bedre bilagssamarbejde

Når du håndterer dine bilag digitalt, effektiviserer du hele arbejdsgangen og samarbejdet omkring bilag. Ved manglende bilag sender du blot en bilagsanmodning, med vores gratis mobilapp, direkte til dine kollegaer eller kunder - som du nemt og gratis opretter som bilagsindsendere. Det gør kommunikationen omkring bilagsindsamling mere gennemsigtig, og sparer dig nødvendigheden af telefonopkald og rykkere for bilag.  

 

 


 
 
 
 
 
 

Dine bilag er sikret 

Samarbejdet med smart inbox og smart bank. Super vigtig pointe om at digitalisere regnskabet så det både følger med i nutiden, udviklingen i branchen og helt sikkert også kommende udvikling i loven vedr. arbejdet med regnskab.

 
 
 

Kom godt i gang med Indscanning og din digitale indbakke

Få en guidet tur i din digitale indbakke i e-conomic og oplev alle fordelene ved at få håndteret dine bilag automatisk. På en lille time viser vi dig de mange muligheder du får med Indscanning og vores smarte funktion Smart Inbox, så du fremover kan arbejde smartere med dine bilag.

Kom på gratis kursus i Indscanning og Smart Inbox

 
 
 
 
 
 
 

Hent e-conomics
gratis mobilapp

Med e-conomics gratis mobilapp kan du tilgå alle dine aftaler, uanset om du er administrator eller almindelig bruger. Og akkurat som på computeren kan du let skifte mellem dine aftaler uden at logge ud og ind. Derfor kan du sende fakturaer, indscanne bilag, registrere tid via appen, og selvfølgelig dokumentere kvitteringer med bilagsanmodning. 

 
 app_store.jpg
 

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer