Straksindbetaling
Et værktøj til dig,
der vil vækste

Skal dine penge arbejde for dig med det samme?
Så kan du vælge hurtig betaling af din faktura. 

Tilføj Straksindbetaling gratis 

         Sådan fungerer Straksindbetaling

Få et bedre cashflow i din virksomhed med Straksindbetaling
 
 
 
 
 

Tag kontrol over indtægten, styrk rammerne for vækst og få mere tid til det vigtige. Med Straksindbetaling sender du fakturaen og outsourcer resten af processen. Du får dine penge til rådighed med det samme og slipper for at følge op og rykke for manglende betaling. Alt sammen med ét swipe i e-conomic.

 
 
 
 

4 gode grunde til at bruge Straksindbetaling 

 

Få øjeblikkelig betaling med Straksindbetaling

Hav dine penge til rådighed

Mange virksomheder har store beløb ude at svømme på grund af lange betalingsfrister eller kunder, der ikke betaler til tiden. Med Straksindbetaling lander dine penge på kontoen med det samme, så du kan bruge dem til at drive og udvikle din egen forretning. 

Straksindbetaling giver din virksomhed fleksibilitet og kontrol

Spar værdifuld tid i hverdagen

Når du outsourcer fakturaprocessen, skal du ikke følge op og rykke for betaling. Det sørger e-conomics samarbejdspartner, Moneyflow, for. Og når du får dine penge, opretter e-conomic automatisk en postering, som du let kan godkende og bogføre. 

Automatisér din bogføring med Straksindbetaling

Giv dine kunder god service

Det kan være en fordel for dig at tilbyde dine kunder god tid til at klare betalingen. Det kan du gøre, når du bruger Straksindbetaling. Du får nemlig betalingen fra Moneyflow med det samme – uanset om din kunde har 30, 60 eller 90 dages frist. 

Lad Moneyflow overtage dine rykkere

Økonomisk kontrol og fleksibilitet

Du bestemmer selv, hvornår du vil have hurtig betaling med Straksindbetaling. Det er meget nemt: Du slår servicen til på den enkelte faktura med et swipe. Og du kan naturligvis se, hvad gebyret er, og hvad du får udbetalt, inden du godkender. 

 
 

 

Din faktura er i sikre
hænder hos Moneyflow

 

Når du bruger Straksindbetaling, får du din betaling fra Moneyflow, som også tager sig af en eventuel dialog med din kunde om betalingen.

Moneyflow er eksperter i lige præcis dén proces og er godkendt af Finanstilsynet. Straksindbetaling er udviklet i tæt samarbejde mellem e-conomic og Moneyflow for at gøre det nemt for dig at styre dine indtægter. 

Læs hele interviewet

 
 
 
 

Nøje udvalgt samarbejdspartner

 

Den gode kundeoplevelse er central i samarbejdet om Straksindbetaling.

”Vi er hos e-conomic rigtig gode til regnskab. Moneyflow er rigtig gode til finansiering. Og så er det jo fantastisk, at vi kan arbejde sammen” Casper Hertz, e-conomic

Sammen kan vi tilbyde en rigtig god mulighed: Kontrol over cash flow og likviditet – nemt, sikkert og fleksibelt: ”Vi arbejder hele tiden på at styrke supporten for at skabe en god oplevelse i alle kontakter med kunderne. Det skal være en sømløs proces for kunderne”  Sarah Millerton, Moneyflow

Læs hele interviewet

elektronisk fakturering
 

Sådan fungerer Straksindbetaling

 Jesper fra e-conomic og Rune fra Moneyflow viser funktionerne og besvarer de mest stillede spørgsmål om servicen.

 
 

Læs mere om Straksindbetaling

 

 

 • Mark Norup bruger Straksindbetaling og er begejstret for løsningen
  Helene Koch
  COO,ViTolker
  Med Straksindbetaling skal vi ikke bekymre os om ubetalte regninger – og faktisk har vi hjulpet nogle af vores kunder i det kommunale med at forbedre de interne betalingsprocedurer. Straksindbetaling er virkelig supernemt at bruge og vi kan faktisk ikke sætte en finger på det.

  Læs mere
 • Christian Gravgaard er glad for Straksindbetaling og MoneyFlow
  Christian Gravgaard
  Ejer, Gravgaard & Co
  Jeg vil klart anbefale Straksindbetaling.
  Du får lagt hele rykkerproceduren over til MoneyFlow, så du kan koncentrere dig om din forretning. MoneyFlow har en meget positiv dialog med vores kunder og er nogle gode ambassadører for e-conomic.
 
 
 
 
 
 
 
 

Sådan får du Straksindbetaling

 
1. Tilføj til din e-conomic aftale – det koster ikke noget
2. Opret faktura og se, hvad du kan få udbetalt med det samme

3. Slå Straksindbetaling til med et enkelt swipe

4. Få dine penge samme dag (og senest næste bankdag)

 

Tilføj Straksindbetaling gratis 

 
 
 

Se om din faktura er berettiget til Straksindbetaling

 

Straksindbetaling er integreret i e-conomic

 

Vi har gjort Straksindbetaling til en del af e-conomic for at give dig en fleksibel og tryg mulighed for at styrke din likviditet og dit cashflow ved at sælge din faktura videre – uden at du binder dig til den samme faktureringsmetode på den enkelte kunde hver gang og uden skjulte gebyrer.

Når du bruger Straksindbetaling, er det i praksis fakturasalg. Vores gode samarbejdspartner Moneyflow, som vi har samarbejdet med om at udvikle løsningen, tilbyder nemlig fakturakøb og overtager dermed din faktura. Du får betalingen med det samme, og Moneyflow tager sig af både risikoen og al kommunikation med kunden samt eventuelle rykkere. For din kunde er den eneste forskel, at fakturaen indeholder lidt ekstra information om Moneyflow og om, hvordan den skal betales.

Moneyflow overtager al kommunikation med din kunde omkring betaling og går meget op i at bevare dit gode forhold til kunden. Hvis fakturaen ikke betales til tiden, tager Moneyflow dialogen med din kunde i en venlig og professionel tone og tilbyder fleksible betalingsmuligheder.

 

Med Straksindbetaling kan du forbedre din virksomheds cashflow

 
 
 

Hvad får du ind på kontoen?

Du får faktureringsbeløbet udbetalt minus et gebyr, som afhænger af din historik med kunden og en kreditvurdering. Brug beregneren og se nogle eksempler. 

 
 

Faktura totalbeløb

100 kr.

250.000 kr.

Betalingsbetingelser

8 dage

90 dage


 

Udbetaling

Kunde med meget samhandelshistorik og god kreditvurdering

Kunde med lidt samhandelshistorik og mindre god kreditvurdering

 

 

Hvis der er noget, du vil vide …

Vi er klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe dig i gang. 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 
 
 
 
 

Hvornår kan jeg bruge Straksindbetaling?

 
 • Hvornår kan jeg bruge Straksindbetaling?

  Din faktura skal opfylde en række betingelser, for at du kan bruge Straksindbetaling: 

  - Kunden skal være en dansk B2B-virksomhed med gyldigt CVR-nummer – og må ikke være begæret konkurs eller tæt på at blive det
  - Hverken du og kunden må være et IVS-selskab
  - Fakturaen skal være i danske kroner
  - Fakturabeløbet skal mellem 100 kr. og 250.000 kr. 
  - Betalingsfristen skal være på mindst 8 dage
  - Du skal have et gyldigt CVR-nummer og have været kunde hos e-conomic mindst 2 måneder

  Når du opretter en faktura, kan du med det samme se, om du kan bruge Straksindbetaling på fakturaen – når du har tilføjet Straksindbetaling i e-conomic.   

 • Hvad skal jeg betale i gebyr?

  Straksindbetaling koster et gebyr pr. faktura at bruge, som bliver trukket fra fakturabeløbet. 

  Gebyret er på minimum 50 kr. og afhænger bl.a. af din historik med kunden og en kreditvurdering. Du kan se eksempler på, hvad du kan få udbetalt

  Du kan altid se gebyret for den enkelte faktura, inden du godkender Straksindbetalingen. Og den allerførste gang, du bruger Straksindbetaling, er det gebyrfrit!

 • Hvad betyder det, at Straksindbetaling er fakturasalg?

  Straksindbetaling er det, man fakturasalg eller spot factoring. Du sælger nemlig din faktura og den efterfølgende håndtering af den til Moneyflow mod at få dine penge med det samme. 

  Almindelig factoring har et dårligt ry hos mange. Men med Straksindbetaling vælger du selv, hvornår du vil have hurtig betaling af en faktura – og du kan altid se, hvad det koster dig i gebyr, før du godkender. Det er dig, der har kontrollen, og du forpligter dig ikke til mere end den enkelte faktura. 

  Vi arbejder på at give dig mulighed for at vælge Straksindbetaling til på samtlige fakturaer for en kunde. Men kun for at gøre det ekstra nemt for dig.

  Læs mere om factoring og spot factoring

 • Hvad er forskellen på Straksindbetaling og factoring?

  Ved Straksindbetaling vælger du selv fra faktura til faktura, om du vil have hurtig betaling mod et gebyr. Det kaldes også fakturasalg eller spot factoring, og det er langt mere fleksibelt end factoring.

  Ved factoring, som også kaldes debitorfinansiering eller fakturabelåning, sælger du en stor mængde af din virksomheds fakturaer til en ekstern tredjepart, som overtager indkrævningerne mod et gebyr, mens du får dine penge med det samme. Mange forbinder denne proces med at låne penge mod at stille fakturaen som sikkerhed, høje renter og skjulte gebyrer og fastlåste kontrakter, der er svære at komme ud af igen. Og det har bl.a. været med til at give factoring et blakket ry.

  Det er gratis at tilføje Straksindbetaling til din e-conomic aftale. Servicen er integreret i dit faktureringsflow, så du kan få hurtig betaling med et enkelt swipe. Du kan altid se, hvad gebyret er, og der er ingen skjulte udgifter eller grimme overraskelser. Det er den danske virksomhed Moneyflow, som udbetaler pengene og tager sig af resten af fakturaprocessen. Moneyflow er godkendt af Finanstilsynet og nøje udvalgt som samarbejdspartner af os. 

  Læs mere om factoring og spot factoring.

 • Hvem er Moneyflow?

  Straksindbetaling er udviklet af e-conomic i samarbejde med Moneyflow: En dansk fintech virksomhed, som er specialiseret i at skabe fleksibilitet i betalingerne mellem virksomheder, bl.a. ved at tilbyde mulighed for hurtig betaling af fakturaer. Moneyflow har både fokus på forretningsforståelse og god kundedialog – og er godkendt af Finanstilsynet. 

 • Hvad sker der med fakturaen, når jeg bruger Straksindbetaling?

  Når du vælger at bruge Straksindbetaling på en faktura, overtager Moneyflow fakturaen sammen med risikoen og al kommunikation med din kunde:

  - Du vælger at bruge Straksindbetaling på en faktura, når du opretter og sender den
  - Din kunde modtager fakturaen fra dig, men med nye betalingsoplysninger – da pengene skal indbetales til Moneyflow
  - Du får en e-mail fra Moneyflow med bekræftelse af, at Moneyflow har overtaget fakturaen
  - Er fakturaen er sendt på en bankdag mellem kl. 8 og 18, modtager du betaling samme dag
  - Har du faktureret i weekenden eller på en helligdag, får du betaling næstfølgende bankdag
  - e-conomic opretter automatisk indbetalingen fra Moneyflow som kladde i den valgte kassekladde, så du kan godkende og bogføre
  - Bliver fakturaen ikke betalt til tiden, går Moneyflow i venlig og professionel dialog med din kunde
  - Moneyflow rykker både via e mail og opkald og kan tilbyde din kunde fleksible betalingsmuligheder

  Moneyflow tager professionelt hånd om hele processen og værner om det gode forhold, du har til dine kunder – også når betalingen er forsinket. 

 • Bliver jeg kontaktet af Moneyflow?

  Som udgangspunkt nej. Men det kan ske, der er brug for enten flere oplysninger om fakturaen eller en godkendelse af fakturaen fra din kunde. Så kontakter Moneyflow dig, når fakturaen er sendt, for at tale med dig om mulighederne.

 • Min kunde er uenig i fakturaen – hvad gør jeg?

  Har din kunde en indsigelse til fakturaen, skal det ske inden for 14 dage. Når du og din kunde er blevet enige om, hvordan fakturaen skal se ud, kontakter du Moneyflow for at lave en kreditnota og betale differencen af beløbet tilbage til Moneyflow. Det kan du gøre på 8987 7036 mandag til fredag fra kl. 08-18 (ved nødstilfælde til kl. 20) eller på support@moneyflow.io Derefter ændrer Moneyflow fakturaen. Hvis ikke du og din kunde kan blive enige, anses fakturaen som ugyldig, og du skal betale det fulde fakturabeløb tilbage til Moneyflow.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer