Få orden i 
forholdende med
en gratis ansættelses-
kontrakt skabelon

 
  • 100% ajourført og korrekt skabelon
  • Gratis og klar til brug
 

Hent ansættelseskontrakt

En ansættelseskontrakt, der altid er opdateret

 

Illustration af en ansættelseskontrakt skabelon til funktionærer

Det er vigtigt at have ansættelsesforholdene i orden, uanset hvor stor en virksomhed du driver. Mange ansatte får deres kontrakt set igennem hos deres fagforeninger inden de skriver under, og det er derfor en fordel som arbejdsgiver at sikre sig, at emner som for eksempel løn, er som de skal være. Det sender et professionelt signal over for medarbejderne, når der er styr på tingene. 

Driver du en virksomhed med flere medarbejdere end dig selv, har du brug for en ansættelseskontrakt. Nedenfor finder du en kontraktskabelon til ansættelse af funktionærer. Overholder man ikke de forhold, der er opstillet omkring funktionæransatte, kan det i værste tilfælde kunne betyde et krav mod virksomheden, der kan have konsekvenser alt afhængig af, hvor mange funktionærer man har ansat.

Download din ansættelseskontrakt skabelon helt gratis herunder, så du kan sikre ordentlige forhold for dig og dine ansatte.

 

Hent din ansættelseskontrakt her

Tilmeld dig nyhedsmails med e-conomic nyt, og download kontraktskabelonen her. Du vil efterfølgende modtage yderligere information om, hvad samarbejdet mellem LegalHero og e-conomic kan give dig.

 
 
 
 
 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål. LegalHeros rådgivere kan svare på alt fra indholdet i de forskellige abonnementer og forskellene mellem dem, til hvordan du får mest muligt ud af et abonnement hos LegalHero. Du er også velkommen til at ringe, hvis du vil vide mere om samarbejdet mellem e-conomic og LegalHero. 

Kontakt LegalHero på tlf: 71 99 88 20 og få en snak om, hvordan de kan hjælpe dig.