Beskyt din
virksomheds
fortrolige oplysninger
med en NDA skabelon

 
  • 100% ajourført og korrekt skabelon
  • Gratis og klar til brug
 

Hent fortrolighedserklæring

En fortrolighedserklæring (NDA), der altid er opdateret

 

NDA skabelon: Illustration af en fortrolighedserklæring skabelon

 

Når du indgår samarbejder med tredjeparter, er det en god idé at sørge for, at begge parter underskriver en NDA (Non-Disclosure Agreement) - også kendt som en fortrolighedserklæring eller hemmeligholdelsesaftale. Sådan en kontrakt beskytter din virksomhed og sikrer, at tredjeparten ikke kopierer og udnytter din virksomheds følsomme oplysninger, som for eksempel jeres forretningsmodel eller ideer. 

Med en NDA skabelon har du mulighed for at afsætte en bod, som er et forhåndsaftalt pengebeløb, der skal betales af tredjeparten til din virksomhed, hvis aftalen misligholdes. 

Du kan downloade skabelonen helt gratis her, så du kan sikre dig, at din virksomheds fortrolige oplysninger ikke bliver delt.

 

Hent din fortrolighedserklæring (NDA) her

Tilmeld dig nyhedsmails med e-conomic nyt, og download kontraktskabelonen her. Du vil efterfølgende modtage yderligere information om, hvad samarbejdet mellem LegalHero og e-conomic kan give dig.

 
 
 
 
 
 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål. LegalHeros rådgivere kan svare på alt fra indholdet i de forskellige abonnementer og forskellene mellem dem, til hvordan du får mest muligt ud af et abonnement hos LegalHero. Du er også velkommen til at ringe, hvis du vil vide mere om samarbejdet mellem e-conomic og LegalHero. 

Kontakt LegalHero på tlf: 71 99 88 20 og få en snak om, hvordan de kan hjælpe dig.