e-copedia

Opret en kontaktperson på din kunde

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en kontaktperson. Kontaktpersoner kan anvendes som reference hos din kunde. På den måde kan du angive, hvem der er din reference hos din kunde.

Du kan også vælge, at en kontaktperson altid skal modtage en kopi, når du sender faktura, ordre mv. Med andre ord, kan du sørge for, at kontaktpersonen altid får besked, når du kommunikerer med kunden.

Sådan opretter du kontaktpersoner

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Kunder" og vælg "Kunder".
  3. Tryk på "Flere" ude til højre for den kunde, du vil oprette en kontaktperson og vælg "Kontaktpersoner".
  4. Tryk på "Ny kontaktperson" og udfyld felterne.
  5. Afslut ved at trykke på "Gem".
  6. Kontaktpersonen kan nu vælges næste gang, du opretter et tilbud, en ordre eller en faktura for denne kunde.
    • Hvordan ved e-conomic hvilken e-mail adresse min faktura skal sendes til?
OBS:
Hvis din kontaktperson er indstillet til at modtage kopier af bogførte faktura, ordre, tilbud mm. vil de altid modtage en kopi, uafhængig af om de er valgt som en reference. Ligeledes vil de altid modtage en kopi af e-faktura, også selvom du vælger en anden kontaktperson, når du opretter fakturaen.
Tip:
For at undgå, at det er kontaktpersonen, der modtager faktura, tilbud, ordre, rykker eller kontoudtog fremfor hovedmailen, som er indtastet på selve kunden, skal du enten slette mailen på kontaktpersonen eller sætte dine indstillinger i opsætningen under fanen "Salg" > "Opsætning" > "Kundeopsætning". Her sætter du flueben i "Send altid til kundens e-mail adresse". På den måde vil kontaktpersonen kun få en kopi af en faktura, ordre, tilbud, rykker eller kontoudtog, hvis der er sat et flueben i en eller flere af mulighederne inde på kontaktpersonen. Er der ikke noget flueben i "Modtag e-mail kopi af" på kontaktpersonen, er det kontaktpersonens mail der trumfer hovedmailen.

Oplysninger om felterne

ID (e-faktura)

Her har du mulighed for at skrive en speciel information, som du får med på din EAN faktura til din kunde. Du får infomationen, du skal skrive i feltet, fra din kunde.

Bemærkninger

Her kan du evt. skrive bemærkninger, hvis der er noget du skal huske på den pågældende kontaktperson. Feltet er kun til internt brug.

Modtag e-mailkopi af: Hvis din kontaktperson skal modtage en e-mail kopi af f.eks tilbud, skal du sætte flueben her. Det samme gør sig gældende, hvis det skal være en kopi af faktura, rykker, ordre eller kontoudtog.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer