e-copedia

Registrer en modtagelse med Automatisk modtagelse

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Har du netop modtaget dine varer fra din vareleverandør - kan du nemt modtage dem, hvis du oprindeligt har oprettet bestillingen i systemet. 

Du skal bruge Automatisk modtagelse, hvis du skal modtage en restlevering eller alle bestilte varer på én gang. På den måde slipper du for, selv, at skulle taste, det modtagede antal varer ind, for alle dine varelinjer.

Med automatisk modtagelse indsætter e-conomic summen af, hvad der oprindeligt blev bestilt, fratrukket hvad der allerede er modtaget.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan bruger du "Automatisk modtagelse"

  1. Tryk på fanen "Lager".
  2. Tryk på "Køb" i menuen til venstre og vælg "Modtagelser".
  3. Tryk på ikonet "Redigér" til højre for modtagelsen.
  4. Tryk på knappen "Automatisk modtagelse".
  5. I pop-op-vinduet kan du nu vælge "Antal = restlevering", for at registrere det antal varer der er i restlevering, "Lokation", hvis du har lokation på aftalen og "Kostpris = gns. kostpris", hvis du vil bruge den gns. kostpris på varerne.
  6. Du har nu du kørt den automatiske modtagelse og er klar til at registrere varerne som modtaget på lageret. Klik derfor på "Registrér modtagelse".
Tip:
Sætter du ikke flueben i "Kostpris = gns. kostpris", vil systemet anvende den kostpris, du indtastede da du bestilte varerne. Har du ikke skrevet en kostpris i bestillingen, vil systemet således anvende 0,00.

Nu er din modtagelse registreret som fuldt modtaget - og det næste skridt er derfor at oprette en vareleverandørfaktura ud fra modtagelsen.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer