e-copedia

Opret en varegruppe med lagertræk

Vejledning
Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af  Lager af Rackbeat. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.

 

Når du har tilvalgt tillægsmodulet Lager til din aftale, skal du have oprettet en varegruppe med lagertræk, så du kan holde styr på dit lager i e-conomic.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Lager.

Sådan opretter du en varegruppe med lagertræk

  1. Tryk på "Salg" eller "Lager". Varegruppen kan oprettes fra begge faner.
  2. Tryk på "Varer" i menuen til venstre, og vælg "Varegrupper".
  3. Tryk på knappen "Ny varegruppe" over listeområdet.
  4. Angiv varegruppenummeret, navn og konti til kontering for varegruppen under fanen "Generelt".
  5. Tryk herefter på fanen "Lager". Vælg her "Varer m. lagertræk" under "Lager" og udfyld de ønskede kontonumre for varekøb og vareforbrug for lageret.
  6. Afslut med "Gem" eller "Gem og ny", for at oprette flere varegrupper. Du kan nu oprette varer, der hører til denne varegruppe.
OBS:
Vær opmærksom på at når du sætter en varegruppe til at være med lagertræk - kan den ikke rettes til at være uden lagertræk efterfølgende. Din ændring er derfor bindende for de varer, du har tilknyttet din varegruppe.
Tip:
Hvis varegruppen skal være uden lagertræk - så følger du blot de første steps og sætter "Varer u. lagertræk" under fanen Lager.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Lager
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer