"Jeg følte, at der var tillid til mig og at jeg blev pushet på den helt rigtige måde"

Camilla Cordes, Account Manager i e-conomic

Camilla Cordes, Account Manager i e-conomic

"Jeg har læst et sted, at man skal grine en halv time om dagen, før det har været en god dag. Det har jeg allerede overstået på arbejdet.

e-conomic var faktisk et sidste valg. Jeg læste til finansøkonom og skulle i praktik i tre måneder. Jeg ville egentlig gerne ind som ejendomsmægler, men kunne ikke finde en plads, så min studievejleder gav mig et praktikopslag fra e-conomics supportafdeling. I starten tænkte jeg nok, at jeg bare skulle overstå praktikken, arbejde lidt deltid og skynde mig videre - men nu er der snart gået 2 år.

Jeg følte, at der var tillid til mig og at jeg blev pushet på den helt rigtige måde. Jeg har selvfølgelig selv skulle fortælle, hvad jeg synes er spændende, men når jeg har gjort det, har jeg virkelig også fået opbakning.

På et tidspunkt fik jeg mulighed for at holde et 1-dags kursus for vores partnere i Jylland. Det var mega fedt og jeg var totalt høj bagefter, så jeg ville gerne lave noget mere af den slags. Derfor fik jeg en samtale med vores salgschef, som tilbød mig at komme over i A-teamet - altså teamet, som har ansvaret for bogholdere og revisorer, der bruger e-conomic. Jeg startede i A-teamet allerede onsdagen efter.

Der var engang en der sagde til mig: ”Camilla hvis man prikker hul på dig, så bløder du orange.” Men det er også en helt særlig arbejdsplads. Kollegaerne er ikke bare kollegaer, vi er jo venner og det bliver man virkelig grebet af.”

Bliv camillas kollega. Se vores ledige stillinger