"Det er en
meget dynamisk
virksomhed, hvor
der sker noget hele tiden"

Kim Kristensen, Supporter i e-conomic

Kim Kristensen, Supporter i e-conomic

"Jeg kendte allerede e-conomic inden jeg startede, fordi jeg selv brugte programmet. Jeg var bl.a. rigtig glad for det, der hedder bankafstemning, fordi det er et værktøj, som virkelig kan spare dig for en masse tid. Den oplevelse ville jeg rigtig gerne give videre til andre. Det bedste ved min arbejdsdag er kundernes reaktioner, når jeg viser dem, at e-conomic ikke bare er et regnskabsprogram: Det er et "værktøj", man kan bruge til at styre hele sin virksomhed.

Jeg sidder i supporten i e-conomic. Der har jeg været i næsten 4 år. Jeg er uddannet finansøkonom og har læst HD første del. Tidligere har jeg arbejdet som revisor i 6 år og haft mit eget firma. Så jeg har prøvet lidt forskellige ting. Men nu befinder jeg mig faktisk rigtig godt i e-conomic.

Det er en meget dynamisk virksomhed, hvor der sker noget hele tiden. Min arbejdsdag er aldrig kedelig; den er intens og ofte føles det som om, at jeg kun lige når at møde ind og så har jeg fri igen. Alligevel er det en arbejdsplads, hvor alle er meget vedkommende over for hinanden. Det er aldrig stressende, at være på arbejde. Der er tid og plads til, at man kan være i nuet og at man kan være sig selv – det giver mig arbejdsglæde.

Jeg har virkelig udviklet mig fagligt her. Man bliver jo tvunget til at kunne programmet og lidt til. Men der er også tillid til, at jeg kan mit kram og der bliver lyttet meget til det jeg siger. Derfor føler jeg også, at jeg kan være med til at gøre en forskel. Jeg kan godt lide, at jeg kan være med til at præge tingene. Det betyder, at jeg også udvikler mig som menneske."

Bliv kims kollega. SøG vores ledige stillinger