"Vi fremelsker en kultur, der handler om at prøve nye ting af"

Steffen Ekelund, Head of Planet WOW i e-conomic

Steffen Ekelund, Head of Planet WOW i e-conomic

"Jeg er nok bare en servicenørd. Det vigtigste for mig er, at vi bliver ved med at udvikle os og gøre vores kundeoplevelser endnu federe og endnu bedre. Jeg vil gerne finde ud, hvordan vi kan rykke grænsen for, hvad kundeservice er.

Før jeg startede i e-conomic var jeg revisorelev og tog HD 1. del. Jeg kom direkte fra gymnasiet og ville erobre verden. Jeg ville gerne ud og snakke med en masse mennesker og se en masse virksomheder, men fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var det, det handlede om. Det handlede om at sidde bag en computer og arbejde i Excel. Og det var overhovedet ikke mig.

Jeg syntes, at rammen i revisionsbranchen var alt for fastlåst. Så jeg begyndte at lede efter noget andet og faldt over en stilling som ”utilpasset revisorassistent” hos e-conomic. Det passede perfekt til mig og jeg blev ansat i e-conomics supportafdeling. Det er 6 år siden, og nu er jeg faktisk chef for supportafdelingen.

Da jeg startede i e-conomic var der den samme mentalitet, som der er i dag: Her er frihed under ansvar. Hvis man har en idé og tager initiativ, så prøver vi det også af. Det gjorde, at jeg følte, jeg udviklede mig i virksomheden og kunne mærke, at jeg hele tiden blev klogere.

Når jeg går hjem om eftermiddagen, så føler jeg ikke, at jeg har været på arbejde. Jeg har i nogle tilfælde beskrevet e-conomic som en legeplads. Og for mig er det en god ting. Det vi fokuserer på herinde er ikke kun at fremhæve den enkeltes succes, men at fremhæve teamet. Jeg tror på, at det smitter og giver energi at fokusere på succeserne. Det er vigtigt for mig, at jeg laver noget, jeg kan lide og samtidig har det sjovt. Mere kan jeg ikke bede om."

 

Bliv Steffens kollega. Søg en af vores ledige stillinger
 

 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.