”Vil du have jobbet?"
- "Wow… øh… jeg har
kun været her en halv time”

Steffen Thomsen Jensen, Financial controller i e-conomic

Steffen Thomsen Jensen, Financial controller i e-conomic

”Jeg tænker tit: Hvis det nu var mig på den anden side, hvad ville jeg så gerne have, at der skete? Hvis det nu var mig, der ringede ind, hvad ville så være ønskescenariet? Det giver bare god karma hele vejen rundt.

Jeg startede i e-conomic for 2 år siden, som praktikant i vores supportafdeling i 3 måneder, fordi jeg var i gang med at læse til finansøkonom. Jeg var til en fed samtale og blev spurgt med det samme: ”Vil du have jobbet?" - "Wow… øh… jeg har kun været her en halv time”.

I starten var jeg sådan lidt ”nåh ja”. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle og det var måske ikke fordi kundesupport skulle være min karriere forever. Men der var bare god stemning blandt alle kollegaer og det var et rart sted at være. Jeg følte også, at det var et sted, hvor der var mulighed for at lære en masse. Så det var egentlig det, der fik mig til at tænke: ”Okay, der er faktisk muligheder ved at være her”.

Da jeg var færdig som finansøkonom, startede jeg fuldtid. På et tidspunkt fik vores debitorbogholderi brug for noget hjælp, så jeg kom derover lidt. Pludselig var der en, der stoppede i afdelingen og så spurgte de mig, om jeg ville rykke derover.

Jeg blev rigtig glad for det, så jeg ville gerne læse HD i Regnskab og Økonomistyring. Det sagde jeg til min chef, som sagde: ”Så er det da controller, du skal være! Vil du ikke op i Finance?”. Så efter kun 3-4 måneder i debitorbogholderiet kom jeg op i vores interne regnskabsafdeling. Der har jeg været lige siden og skal starte på HD anden del om en måned.”

Bliv Steffens kollega. Søg en af vores ledige stillinger