The order block. Please switch on JavaScript.

 
 
 

Behov for hjælp til at vælge abonnement?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op indenfor 5 minutter.
Vi ringer mandag-torsdag (09.00-16.30) og fredag (09.00-16.00).

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 
 
 
 

Mere end 160.000 danske virksomheder bruger allerede e-conomic

 

 

 
 • Natalia Enge
  Indehaver, Sirin Copenhagen
  Det sparer os for en masse administrativt arbejde hver dag, at vi ikke skal printe ud og overføre tal manuelt i eksempelvis regneark. Samtidig minimerer det risikoen for fejl. Alt er automatiseret og revisoren kan hele tiden følge med, da han har gratis adgang til vores regnskabsprogram.
 • Christian Harboe
  CEO & Founder, Blacksnow ApS
  e-conomic skaber utrolig meget værdi for os. Vi sparer meget tid, fordi processerne er automatiserede - især i forhold til fakturering. Det vi særligt er glade for, er den automatiske bogføring af ordrer ved afsendelse og de mange muligheder for integrationsløsninger med e-conomics API.
 • Morten Larsen
  Stifter & bestyrelsesformand, Hungry.dk
  Det er slut med Microsofts tunge, serverbaserede økonomisystemer. Med overgangen fra C5 til onlineregnskabsprogrammet e-conomic har vi elimineret alle manuelle processer og derved også risikoen for fejl. På den konto sparer vi samtidig ca. en dags administrativt arbejde hver uge.
 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer