Bang & Olufsen

e-conomic + BeoPos

Bang & Olufsen butikker effektiviserer i skyen

Hos Danmarks førende virksomhed inden for musiksystemer og med butikker i mere end 70 lande, Bang & Olufsen, integrerer man nu butikkernes kasseløsning og regnskabsprogram i skyen. B&O Vejle er den første butik, der med e-conomic og B&O’s eget kasse- og indkøbssystem BeoPos som omdrejningspunkt, har automatiseret en række manuelle procedurer og optimereret datasikkerheden.

”Når der f.eks. tikker en faktura ind fra en af vores leverandører, så ryger den automatisk over i e-conomic programmet. Tidligere skulle alt udarbejdes manuelt, herunder både lagerføring og indtastning af faktura på kreditor. Alt salg er også automatiseret, og på denne her måde undgår vi fejl, det sparer os for tid og vi har fået meget bedre styr på data.”

Kim Laursen, B&O i Vejle

Hos B&O i Vejle har man tidligere haft en lokal server stående i forbindelse med deres forrige regnskabssystem, men den er nu droppet til fordel for e-conomic og BeoPos, der begge er integreret i skyen. Det har den effekt, at B&O i Vejle altid har opdaterede data og derved ikke længere skal betale for back-up løsninger, support og opdatering af systemer. 

”Med e-conomic skal vi ikke længere bruge penge og ressourcer på at drifte vores egen server og være nervøs for, at vores back-up går i stykker, og det giver ro og sikkerhed. e-conomic er nemt og intuitivt at komme i gang med, og så er det en kæmpe fordel, at revisoren, uanset hvor han befinder sig, lige kan logge sig ind i systemet, hvis der er nogle spørgsmål eller fejl, der skal rettes.”  
Jette Holbek Hansen, bogholder B&O Vejle 

Fordele for B&O i Vejle

  • Gratis adgang for revisor og gratis support
  • Sparede driftsomkostninger på egen server
  • Manuelle arbejdsgange elimineret
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Integration mellem e-conomic og B&O´s kasse,-lager- og indkøbssystem
     

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.