Raaschou

Få mere tid til dit håndværk
og brug mindre tid på regnskab

 

Prøv e-conomic gratis

Håndværkere digitaliserer og sparer deltidsmedarbejder

Hos snedkervirksomheden Raaschou A/S i Rødovre, der beskæftiger flere end 50 medarbejdere, har man skiftet C5 ud til fordel for e-conomic regnskabsprogram. Med e-conomics integration til Intempus, hvor svendene løbende indtaster timer og materialer på deres mobiltelefoner, sparer Raaschous bogholder en dags arbejde om ugen, fordi hun undgår at skulle taste det hele ind manuelt. 

”I modsætning til de almindelige timesedler på papir, så er det er blevet langt mere effektivt og mere overskueligt for alle, når vi registrerer via mobilen. Og når jeg har godkendt timeregistreringerne, så klikker min bogholder BOGFØR, og så lander alle timer og materialer automatisk i e-conomic programmet. Det sparer min bogholder for ca. 8 timers arbejde om ugen og minimerer også risikoen for fejl”

Mads Raaschou, indehaver Raaschou

Automatiserer 15.000 årlige fakturahåndteringer

Raaschou A/S beskæftiger sig ud over almindeligt tømrerarbejde også med specialinventar-opgaver som f.eks. receptionsskranker, barer og som nyeste skud på stammen, specialdesignet inventar til 270 hotelværelser i New York. Med e-conomic kan Mads Raaschou nu hele tiden via mobilen eller computeren, uanset hvor han befinder sig, holde sig opdateret på nøgletal som f.eks. omsætning, salgsstatistikker, fakturaer mm.

”Vi har også automatiseret hele håndteringen af vores indgående fakturaer. Tidligere bogførte vi papirfakturaer manuelt, og de blev sat ind i mappen til betaling. I dag er alt elektronisk og alle vores fakturaer lander i indbakken og overføres automatisk i systemet, når jeg har godkendt. Herefter klikker min bogholder BOGFØR, og så overføres alle fakturaer til e-conomic. På den konto sparer vi fire manuelle håndteringer per faktura, og med 15.000 fakturahåndteringer, så er det ekstremt meget tid.” 
Mads Raaschou, indehaver Raaschou 

Fordele for Raaschou

  • Automatiserede arbejdsgange 
  • Mindre administration
  • Revisor har gratis adgang til e-conomic
  • Online adgang 24/7
  • Altid opdaterede data – ingen behov for back-up 
  • Mobil time/sagsstyring

e-conomic og Raaschou

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Raaschou

 

 
 

Prøv e-conomic gratis

Udfyld formularen herunder og prøv e-conomic i 14 dage. Det er ganske uforpligtende og kræver ikke kreditkort.