Rezults

e-conomic + Autoforslag

Kæmpe tidsbesparelser med Autoforslag til kontering

Autoforslag er en funktion i e-conomic, der sparer dig og dine kollegaer for mange timers indtastning ved at give dig et forslag til kontering af dine posteringer ud fra dine tidligere handlinger. På den måde slipper du for at foretage de samme posteringer om og om igen.

”Der er virkelig en fantastisk funktion, der fungerer rigtig godt og letter vores håndtering af bankposteringer. Og der er rigtig meget tid at spare ved at koble Autoforslag funktionen til, så systemet automatisk foreslår konti til bankposteringer – både inden for finans, debitor og kreditor.”

Patricia Ottzen, Rezults – effektiv administration

Sådan fungerer det

Autoforslag kigger først efter fakturanummer eller FI reference i teksten. Er der en åben faktura med et restbeløb, der matcher, fuldfører funktionen posteringen med både korrekt type og leverandør-/kundekonto. Desuden indsætter den et fakturanummer, så der samtidig udlignes korrekt. 

Findes der ikke et fakturanummer, søger Autoforslag i stedet efter tidligere bankposteringer med lignende tekst. Det gælder både Finans, Kundeindbetalinger og Leverandørbetalinger.

””Tidligere skulle vi selv manuelt finde kontoen, men nu husker Autoforslag teksten og hvor den blev posteret sidste gang. Hvis jeg eksempelvis sidder med 30 posteringer, så vil jeg skyde på, at jeg med Autoforslag funktionen sparer halvdelen af den tid, jeg normalt bruger.”
Patricia Ottzen, Rezults – effektiv administration

Autoforslag er en del af tillægsmodulet Autobank. Med Autobank automatiserer e-conomic integrationen med banken og Autoforslag er første skridt i den udvikling.

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.