AutoBank

Klarer bankkonteringerne for dig

 

Hør mere om Autobank

Autobank er en rigtig god nyhed for dig, der drømmer om en nemmere måde at bogføre jeres konteringer. Det skærer op til 70 % af tastearbejdet og giver dig en mere sikker løsning.

Funktionen Auto Forslag sparer dig og dine kollegaer for mange timers indtastning ved at give dig et forslag til kontering af dine posteringer ud fra dine tidligere handlinger. På den måde slipper du for at foretage de samme posteringer om og om igen.

 

Dine fordele

Med AutoBank kan du vinke farvel til overflødig indtastning af dine posteringer og dermed spare masser af tid på administrationen. Det betyder:

Du slipper for manuelt at postere med korrekt type og leverandør-/kundekonto

Du får adgang til en løsning, der løbende bliver forbedret med nye muligheder

Du kan bruge energi på alt det, der virkelig giver din forretning værdi

 

 

Sådan fungerer det

Auto Forslag kigger først efter fakturanummer eller FI reference i teksten. Er der en åben faktura med et restbeløb, der matcher, fuldfører funktionen posteringen med både korrekt type og leverandør-/kundekonto. Desuden indsætter den et fakturanummer, så der samtidig udlignes korrekt.

Findes der ikke et fakturanummer, søger Auto Forslag i stedet efter tidligere bankposteringer med lignende tekst.

AutoBank indgår i produktpakken Professional og skal blot aktiveres i aftalen. For Interne aftaler og Small Business skal man betale 79 kr. pr. måned for at få adgang til modulet. Modulet er ikke tilgængeligt til Start-Up.

Kom i gang med det samme  - Så aktiverer du Autobank

 

 

 

 

”Der er virkelig en fantastisk funktion, der fungerer rigtig godt og letter vores håndtering af bankposteringer. Og der er rigtig meget tid at spare ved at koble Autoforslag funktionen til, så systemet automatisk foreslår konti til bankposteringer – både inden for finans, debitor og kreditor.”

Patricia Ottzen, Rezults – effektiv administration

Kontakt A-teamet

Vores A-team er specialister i at hjælpe og rådgive revisorer og bogholder. De kan fortælle mere om, hvordan du optimerer din forretning.

Ring på 78 79 19 59, skriv til a-team@e-conomic.com eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.