PwC - Hellerup

Claudia Erthmann
Strandvejen 44
2900
Hellerup

Find på kort

e-conomic hjælp i København og Hellerup

Telefon:
39453945
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Hos PwC’s hovedkontor i København får I kompetent hjælp til regnskaberne

Er I på jagt efter økonomisk sparring og rådgivning til brug af e-conomic? Så kan PwC’s hovedkontor i København hjælpe jer på alle områder. Vi har nogle af landets dygtigste specialister siddende inden for alle typer revision, og vi kan hurtigt bistå jer, når I har brug for struktur og overblik i jeres regnskaber.

Vi er eksperter i e-conomic

Med et regnskabsprogram som e-conomic er I godt rustet til at administrere jeres daglige økonomi, men af og til kan der opstå udfordringer, hvor I kan få brug for professionel hjælp. Vores økonomiske specialister har den nødvendige viden til at hjælpe jer, så I ikke begår fejl, der kan ses i regnskaberne. Få hjælp af os til jeres økonomistyring, så I ikke skal bekymre jer om, hvorvidt regnskaberne passer. På den måde kan I koncentrere jer om at drive jeres forretning fremad til succes.

Vi er på hjemmebane i hovedstaden

PwC’s kontorer i Hellerup er hovedkvarter for vores danske aktiviteter, så her finder du landets dygtigste eksperter inden for revision, regnskab, skat og management consulting. Samtidig har vi mange års erfaring med at assistere københavnske virksomheder i alle størrelser i deres daglige drift, så alle tal passer til punkt og prikke.

Få hjælp til alt fra årsrapporten til momsregnskabet

Vælger I en statsautoriseret revisor i København fra PwC, får I mulighed for at få støtte i alle aspekter af jeres økonomi. Så har I brug for hjælp til at håndtere alt fra selskabsudvikling til årsrapporter, skatteregler og andre relaterede emner, så kontakt os med det samme for en uforpligtende vurdering af jeres behov og muligheder.