Aaen & Co. statsautoriserede revisorer p/s

Jesper Smidt
Kongevejen 3
3000
Helsingør

Find på kort

Aaen & Co. statsautoriserede revisorer

Telefon:
49210607
Fax:
49210698
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Lagerstyring
Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
Vores erhvervsservice afdeling tilbyder en bred vifte af ydelser, så du kan spare tid i hverdagen, og give dig mulighed for helt at outsource økonomifunktionen. Vi tilpasser processer og arbejdsgange efter dine behov, og lægger stor vægt på effektivitet, tilgængelighed og faglig kompetence. Se mere.. • Bogføring på kontoret eller hos kunder • Outsourcing af hele bogholderiet eller dele heraf • Outsourcing af lønfunktion, Danløn, Bluegarden og Multiløn • Indberetning til det offentlige, moms, skat, lønsumsafgift m.v. • Listeangivelser
Aaen & Co. beskæftiger 5 partnere og 33 ansatte. Vi har kontorer i Helsingør og Herlev. Kunderne er fordelt over det meste af hovedstadsregionen, og tæller alle typer af virksomheder. Internationalt samarbejder Aaen & Co. med Kreston International og på skatteområdet samarbejder vi med Revitax.
Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.