BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab - Hjørring

Benjamin Sølvmose
Nørrebro 15
9800
Hjørring

Find på kort

BDO Hjørring - Vi bruger også E-conomic

Telefon:
96235400
Fax:
96235401
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

BDO - Statsautoriseret revisionsselskab - Hjørring

I BDO har du den lokale revisor, som er tæt på i dagligdagen. En revisor, der bruger indsigt og indlevelse til at rådgive din forretning - og dig.

BDO - Når både overblik og detaljer tæller

På landsplan er vi godt 1.100 medarbejdere på 29 kontorer. Størrelsen vidner om en god portion erfaring med alt, som vedrører revision, regnskab, budget og økonomisk rådgivning generelt. Erfaringerne trækker vi på, når vi går ned i detaljerne og ser på regnskabernes nøjagtighed. Når vi reviderer, varetager vi både din virksomheds og samfundets interesser, for regnskaber skal være retvisende og aflagt i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Derfor tæller detaljerne.

BDO - Virksomhedens nærmeste rådgiver

Vi sætter en ære i at være din og din virksomheds nærmeste rådgiver. Den faglige viden, som vores revisorer har, er et godt fundament for rettidig rådgivning, og når viden kombineres med indsigt og erfaringer, opnår du det store overblik og den sikkerhed, det giver. Samtidig har du alle fordelene af vores størrelse. Vores branchekendskab og specialister betyder, at vi kan rådgive dig både nationalt og internationalt.

BDO - Fleksible løsninger i bogholderi, løn og rapportering

Vi kan hjælpe dig med bogføring og momsindberetning, løn, fakturering, betalinger, debitor- og kreditorbogholderi. Derudover kan vi også foretage måneds-, kvartals- og årsafslutning, afstemningsarbejde, budgetter, likviditets styring og anlægskartoteker.