Engelsted Petersen

statsaut. revisorer
Vestre Kaj 2, 1 sal
4700
Næstved

Find på kort

Engelsted Petersen, statsaut. revisorer

Telefon:
70217400
Fax:
70217401
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Et professionelt og fremsynet revisionshus i Næstved.

Engelsted Petersen har mange års erfaring med servicering af en lang række kunder i meget forskellige brancher. Vores kunder spænder bredt fra små enkeltmandsvirksomheder med håndværk og detailhandel over mindre og mellemstore produktions- og servicevirksomheder, til store internationale koncerner. Engelsted Petersens primære kompetencer er: - Regnskab - årsregnskaber og skatteregnskaber - Revision - revision af revisionspligtige selskabers årsregnskaber - Budget - udarbejdelse af budgetter for nye og eksisterende virksomheder - Bogføring - løbende bogføring og momsregnskaber - Selvangivelse - indkomst- og formueopgørelse, kapitalforklaring, udfyldelse af selvangivelse, udfyldelse af selvangivelse for udenlandsk indkomst - Generationsskifte og omstruktureringer - skatte og pensionsplanlægning - Skattesager - førelse af sager ved Skatteankenævnet og Landsskatteretten
Engelsted Petersen, statsautoriserede revisorer, blev grundlagt i 1995 af statsautoriseret revisor Lars B. Petersen. Firmaet beskæftiger i dag otte medarbejdere. Efter at have været beliggende på tidligere adresser i Næstved, flyttede vi i 2008 til nye og tidssvarende lokaler i Brohusbygningen, Farvergade 9B, Næstved. Vi er generalister og har kendskab til alle facetter af en revisors arbejdsområder. Firmaets målsætning har fra starten af, været at kunne yde vores kunder en personlig, fleksibel og værdiskabende rådgivning. Værdier som er vigtige for os og som vore mange kunder rundt om i landet er glade for.
Vi vil se frem til at kunne betjene dig som kunde, og du kan derfor altid ringe uforpligtende til os. Vi deltager også gerne i et gratis indledende møde, hvor du kan få indblik i, hvad vi kan gøre for dig og for din virksomhed.