PwC - Esbjerg

Helene Marie Lorenzen
Esbjerg Brygge 28
6700
Esbjerg

Find på kort

Få rådgivning til e-conomic i Esbjerg

Telefon:
76 12 45 00
Fax:
76 12 45 10
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

PwC’s statsautoriserede revisorer i Esbjerg er eksperter i jeres regnskabsprogram

Søger I sparring eller rådgivning i forhold til brug af e-conomic? Så kan PwC’s lokale revisorer i Esbjerg hjælpe jer med jeres udfordringer. Vores højtkvalificerede specialister kan assistere jer med alle typer af revision, og vi vil altid kunne bistå jer, når I har brug for struktur og overblik i jeres regnskaber.
Lokalt har PwC været placeret i Esbjerg siden 1992. Som lokalt kontor har vi skabt en tæt kontakt og et godt kendskab til de lokale myndigheder, pengeinstitutter og øvrige samarbejdspartnere af interesse for vore kunder. Samtidig benytter vi os af PwC's landsdækkende kompetance center indenfor rådgivning omkring eksempelvis skat og afgifter.

Vi er eksperter i Esbjerg

Selvom PwC er en global virksomhed med internationalt udsyn, så har vi med vores kontor i Esbjerg specialiseret os i Sydvestjylland, så jeres lokale forretning får det ideelle ud af vores service. Vi har en indgående viden om de lokale virksomheder og kommunale skatteregler og kan trække på årelang erfaring med revision for kunder i alle størrelser i Esbjerg og omegn.

Få støtte til alt fra årsrapporten til virksomhedsudvikling

Med en statsautoriseret revisor i Esbjerg fra PwC får I hjælp til meget mere end e-conomic. Vi er eksperter i alt fra moms til årsrapporter, skatteregler, virksomhedsudvikling og andre emner, der relaterer sig til jeres økonomi, så tøv ikke med at henvende jer for en uforpligtende snak om jeres behov.