Beierholm - Aalborg

Thomas Nic. Nielsen
Voergaardvej 2
9200
Aalborg Sv

Find på kort

Telefon:
98187200
Fax:
98188118
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
Fremgang og vækst for mindre og mellemstore virksomheder er overskriften for den indsats, som kendetegner det statsautoriserede revisionsaktieselskab Beierholm.

Beierholm er blandt de 6 største revisionsfirmaer i Danmark - en position vi har nået ved at koncentrere os om at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder. Vi er en dansk ejet og dansk ledet virksomhed med et effektivt internationalt netværk. Vi er ejet af partnere, der alle er statsautoriserede revisorer.

Vi søger at gøre det komplekse enkelt og forståeligt, ud fra tanken om, at sund fornuft stadig har værdi. Kræver en opgave brug af større ressourcer, så har vi de rigtige specialister, men hos os er det altid den klientansvarlige partner, der "holder fast i tovet", indtil den rigtige løsning er fundet.

Fordi vore partnere selv er virksomhedsejere og -ledere, forstår vi at sætte os i vore kunders sted. Vi er kendte for at være uformelle i vores omgangsform, og for at sætte den personlige og direkte betjening i højsædet. Læs mere på vores hjemmeside www.beierholm.dk - her finder du on-line løsninger og flere kontaktoplysninger - på 17 kontorer rundt i landet:Beierholm HjørringBeierholm FrederikshavnBeierholm DronninglundBeierholm AalborgBeierholm AarsBeierholm FarsøBeierholm HobroBeierholm HadsundBeierholm ViborgBeierholm AarhusBeierholm KoldingBeierholm HaderslevBeierholm KøbenhavnBeierholm HaslevBeierholm NæstvedBeierholm SlagelseBeierholm Nykøbing F.