PwC - Midtjylland

Steffen Bjerg Jensen
Platanvej
7400
Herning

Find på kort

Administration af e-conomic i Herning

Telefon:
9660 2500
Fax:
9660 2590
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

I kan få hjælp til jeres regnskaber af PwC’s statsautoriserede revisorer i Herning

Hos PwC’s lokalkontor i Herning kan I få rådgivning og sparring i forhold til revision og regnskaber. Vores medarbejdere står klar til at tage hånd om jeres udfordringer, så I til en hver tid har det forkromede overblik over jeres økonomi.

Vi kender e-conomic i detaljen

De fleste finder det i dag lettere at holde styr på økonomien i dagligdagen med et regnskabsprogram, og e-conomic er et af de bedste af slagsen. Men det er også et avanceret program, der godt kan kræve en del ressourcer internt, hvis det skal udnyttes optimalt. Hos PwC har vi de nødvendige ressourcer – samt ekspertisen i forhold til brug af e-conomic, så I altid får den optimale løsning i forhold til jeres økonomi.

Vi er eksperter i Herning

Selvom PwC er en international revisionsvirksomhed, så har vi med vores Herning-kontor indgående kendskab til lokalsamfundet, hvilket er uvurderligt, når vi skal hjælpe jer med jeres daglige forretning. Vi kender de lokale virksomheder og den kommunale skattepolitik, og vi kan trække på mange års erfaring med revision for kunder i Herning i alle størrelser.

vi hjælper med mere end bare e-conomic

Gør I brug af en statsautoriseret revisor i Herning fra PwC, kan I få administreret meget mere end bare de daglige regnskaber. Har I brug for hjælp til momsregnskabet, årsrapporten, lokale og internationale skatteregler og andre emner, der handler om jeres økonomi, så henvend jer uforpligtende for en vurdering af jeres muligheder hos PwC.