VM i Bogføring

Helene Christoffersen
Saltværksvej 134
2770
Kastrup

Find på kort

VM i Bogføring, København

Telefon:
32620060
Mobile:
22254623
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Revision
Fakturalayout
Bogføring
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder
På Amager ligger VM i Bogføring, der er et bogføringsfirma med fokus på små og mellemstore virksomheder. Personlig kontakt, grundighed og ekspertise i e-conomic er nogle af de ting, vi kan tilbyde hos VM i Bogføring. Så har du brug for bogføring for din virksomhed, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med det hele

Vi beskæftiger os også med andre områder inden for regnskab end kun bogføring. Har du brug for hjælp til eksempelvis udarbejdelse af dit årsregnskab, momsindberetning, administration af løn eller debitorstyring, så er vi også rustet til det. Derudover kigger vi på dit øvrige regnskab med bogholder-brillerne på, og vi lader dig vide, hvis der er nogle forhold, der bør ændres. Det kunne eksempelvis være, at du mangler at trække noget fra i skat, som i sidste ende betyder et bedre regnskab til dig. Vores kunder fortæller, at de er glade for vores service, hvor det er nemt at forstå vort regnskabssprog  - vi gør gerne meget ud af at gøre regnskab forståeligt for alle.

Vi bogfører i e-conomic

e-conomic regnskabsprogram letter både vores og dit arbejde med regnskabet. Programmet er brugervenligt, sikkert og billigt, hvilket er grunden til, at det hovedsageligt er e-conomic vi bruger hos VM i Bogføring. Hvis du endnu ikke bruger e-conomic og gerne vil i gang, så kan vi sagtens hjælpe dig med opsætningen. Vi sørger for, at du hurtigt og uden problemer kommer i gang med din første faktura.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så ring eller og skriv og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.