CSI Revision

Steffen Tang Lystbæk
Gammel Stillingvej 467
8462
Harlev J

Find på kort

CSI Revision - din aktive partner

Telefon:
40401555
Mobile:
40401555
Admin type:
Reg. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

26-100 kunder

Regnskab og Revision

Regnskaber: Vi udarbejder regnskaber for små private virksomheder, på baggrund af bogføringen i e-conomic. Revision: Vi udfører revision efter ønske, så regnskabet opfylder lovens krav. Selvangivelse for lønmodtagere: Det er jo efterhånden en videnskab blot at udfylde sin selvangivelse som lønmodtager. Vi kan hjælpe med dette arbejde, og vise dig hvordan det hænger sammen.

Bogføring

Registrering hos jer: Vi hjælper med kontering og bogføring af dine bilag. Vi gør det efter tanken "du gør det du kan og vi hjælper dig med det sidste". Registrering hos os: Vi kan selvfølgelig også tilbyde bogføring hos os. Du får bilagene tilbage i mapper.

Økonomiservice

Administrative opgaver: Vi sørger for fuld administration af virksomheden. Hvis du har brug for mere tid til at gøre det du er bedst til, nemlig at drive din forretning, besøge kunder osv., så lad os bruge tid på de administrative opgaver. Herved kan du så fokusere på selve kerneforretningen og de reelle indtjeningsmuligheder. Ejendomsadministration: Vi sørger for fuld administration af ejerforeninger og andelsforeninger, herunder opkrævning af fællesudgifter, og betaling af regninger mm. samt udarbejdelse af regnskabet. Regnskabsservice: Vi ser dine bogføring igennem, så den er klar til revisor eller Skat. Generalforsamlinger og Bestyrelsesmøder: Vi deltager på generalforsamlinger og bestyrelsesmøder, som coacher for bestyrelsen. Eventuelle spørgsmål kan herved besvares straks og dermed effektivisere beslutningsprocessen.

Management

Iværksætter: Tænker du på at starte egen virksomhed, kan vi hjælpe med at udarbejde din forretningsplan, finansieringsplan, præsentationer, oplæg til bank mm. Forretningsplanen skal du bruge ved evt. møde med banken eller andre interessenter f.eks. kunder eller leverandører. Vi gennemgår dine ideer, og kan måske supplere. Ekspansion: Vil du videre og mangler du lidt impulser, kan vi måske hjælpe med dt sidste, så din virksomhed får større indtjening. Professionel bestyrelse: Vi indgår som en del af bestyrelsen for at sikre struktur og at regler bliver overholdt. Vi sikrer, at det der bliver besluttet også bliver udført.