Beierholm Lemvig/Thyborøn

Ole Tang
Lemvig/Thyborøn
7620
Lemvig

Find på kort

Telefon:
96900300
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Præsentation

Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et af Danmarks førende landsdækkende revisionsfirmaer. Vi er en 100 % danskejet virksomhed, der indehaves af 103 partnere. Fra 31 kontorer betjener vi et bredt udsnit af danske er-hvervsvirksomheder, institutioner, almennyttige boligsel-skaber, fonde og privatpersoner med revisions- og regn-skabsmæssig bistand samt rådgivning. Kerneklientellet udgøres af mindre og mellemstore virksomheder. Beierholms mission er at være branchens bedste rådgiver for danske mindre og mellemstore virksomheder, baseret på nærvær og kompetence. Dette søger vi at opfylde med hele vores faglige kunnen og erfaring, kombineret med re-spekt og forståelse for de menneskelige faktorer, som lig-ger til grund for enhver virksomheds udvikling.

BrancheSpecialer

Vores mange dygtige medarbejdere sikrer, at vi har et bredt udvalg af specialkompetencer, som forstår den branche, du agerer i, og taler dit sprog. Eksempler på branchespecialer er: ‐ Apoteker ‐ Bo- og opholdssteder ‐ Boligforeninger (private andelsboliger) ‐ Dagligvarebutikker ‐ Ejendomme ‐ Fiskeri ‐ Fondsmæglerselskaber og kapitalforvaltere ‐ Forsyningsvirksomheder ‐ Håndværkere ‐ Iværksættere og væksthuse ‐ Kirker ‐ Kædeforretninger og franchisekoncepter ‐ Læger og tandlæger ‐ Pengeinstitutter ‐ Restauranter og caféer ‐ Skoler ‐ Transport ‐ Wealth care ‐ Webshops.

Internationalt samarbejde.

Vi er det danske medlem af RSM International, der er et verdensomspændende netværk af uafhængige revisions-firmaer og virksomhedsrådgivere, med medlemmer i over 120 lande. Med RSM International følger vi effektivt med vores kunder hele vejen. Navnet RSM er en forkortelse, som netværket dannede i 1993 i forbindelse med en re-strukturering. Forkortelsen blev dannet med de første bogstaver fra tre af de grundlæggende firmaer i netvær-ket: R – Robson Rhodes (UK), S – Salustro Reydel (France), M – McGladrey (USA).