ØkoMatch A/S

Bodil Retboll
Kajerødvej 42B
3460
Birkerød

Find på kort

Telefon:
4582 3990
Mobile:
2247 7172
Admin type:
Administrationsbureau

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Erfaren problemknuser tilbyder avanceret support til e-conomic

ØkoMatch har igennem mange år oparbejdet et indgående kendskab til alle moduler i e-conomic og har løst opgaver for mange forskelligartede virksomheder.

Kend din økonomi
Vi tilbyder økonomi- og regnskabsstyring til virksomheder, og vores opgaver spænder fra bogføring over udarbejdelse af selvangivelser til gennemgang af bogføringen en gang i kvartalet sammen med vores kunder.

Derudover har vi særlig ekspertise inden for flere af tillægsmodulerne i e-conomic. Nedenfor kan du læse nærmere om vores erfaringer med tillægsmodulerne Projektstyring, Lager og Abonnement.

Eksperter i tillægsmodulet Projektstyring
Økomatch har gennem de seneste år specialiseret sig i brugen af tillægsmodulet projektstyring i e-conomic.

Vi har sat projektstyring op for mange forskellige virksomheder med meget forskellige behov og krav - også for virksomheder, som får tilskud til deres projekter fra f.eks. ministerier og for virksomheder, som fakturerer flere kunder på samme projekt.

Når du skal oplæres i projektstyringsmodulet kræver det, at vi drøfter mulighederne og dit behov grundigt igennem sammen. Dette er kun muligt, hvis vi har stor indsigt i din virksomheds forretningsgange.

I nogle tilfælde kender vi allerede vores kunders behov, fordi ØkoMatch i forvejen har haft ansvaret for virksomhedens daglige bogholderi. I andre tilfælde kræver det en dybdegående dialog, som klarlægger din virksomheds behov.

Vi har også hjulpet it-virksomheder, som selv har forsøgt sig med opsætning af projektstyring, men som har måttet ”kaste håndklædet i ringen”, fordi de ikke har haft det fornødne overblik over systemet eller ikke har kendt deres egne behov.

I nogle af disse tilfælde er vi i stand til ved hjælp af lidt omposteringer og ændringer til opsætningen at løse problemerne. I andre tilfælde har det været nødvendigt at afslutte alle sager og starte forfra.

Vi har også kunder inden for byggebranchen, både arkitekter og håndværkere, som med stor fordel benytter projektmodulet.

Lærer virksomheder op i tillægsmodulet Lager
Vi sætter e-conomics lagerstyringsmodul op for nystartede virksomheder, giver en generel introduktion til tillægsmodulet og besvarer de spørgsmål, de måtte have i opstartsfasen. Derudover hjælper vi virksomheder, som allerede bruger Lager, men som har brug for sparring hertil i en udviklingsfase.

Ved enhver ny opgave tager vi udgangspunkt i, at bogføringsrutinerne kan optimeres. Og i 9 ud af 10 tilfælde er dette også muligt. Det gør os i stand til at benytte de ekstra moduler som e-conomic tilbyder til gavn for kunden, for e-conomic - og selvfølgelig også for ØkoMatch.

Abonnementmodulet
Her gælder det samme som for projektstyringsmodulet: Vi bruger den fornødne tid sammen med kunden, inden den endelige opsætning foretages - enten sammen med kunden eller ud fra dennes anvisninger.

Vi har sat e-conomics abonnementsmodul op for bl.a. ejerforeninger, ejendomselskaber, kontorbeplantningsvirksomheder. I flere tilfælde har kunden ikke selv været klar over, at deres behov kunne opfyldes mere optimalt med en abonnementsløsning. Her kan vi således komme med løsningsforslag, når vi har sat os grundigt ind i virksomhedens forretningsgange.

Kontakt osVia nedenstående link.