Baker Tilly

Jeppe Pedersen
Hjallesevej 126
5230
Odense M

Find på kort

Baker Tilly, Odense

Telefon:
6613 0730
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Revision
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Statsautoriseret revisor, Odense

Fra vores kontor i Odense hjælper vi både internationale og danske kunder med deres regnskab og bogføring. Baker Tilly har udover afdelingen i Odense også en afdeling i København. I alt er vi omkring 120 medarbejdere i Danmark, der sidder klar til at hjælpe din virksomhed med alt inden for regnskab og økonomistyring.

Eksperter i e-conomic

Hos Baker Tilly arbejder vi med de nyeste værktøjer inden for bogføring og regnskab, og vi tilbyder branchens største ekspertise i e-conomic regnskabsprogram på baggrund af vores mange års erfaring med programmet. Vi har på nuværende tidspunkt over 300 kunder, som udfører den daglige bogføring i e-conomic, og vi hjælper gerne endnu flere med assistance i alt fra regnskabs- og bogføringsopgaver til konvertering fra andre økonomisystemer.

Del af internationalt netværk

Baker Tilly er en del af det internationale Baker Tilly netværk. Herigennem trækker vi på viden fra et af verdens førende netværk af revisions- og rådgivningsfirmaer, og vi kan derfor tilbyde ekspertise fra professionelle revisorer og regnskabskyndige på tværs af landegrænser. Det sikrer dig både bredde og dybde i vores ekspertrådgivning, hvor vi trækker på omkring 25.000 professionelle fra hele verden.

Ring eller skriv til Baker Tilly Odense

Hvis du vil høre mere om os, vores tilbud eller andet, så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne en kop kaffe, hvis du kommer forbi kontoret i Odense. Er du allerede kunde og ønsker at tilknytte Baker Tilly Odense som administrator, så bruges administratornummeret 109989.