Beierholm - Roskilde

Kirsten Sundenæs
Himmelev Bygade 70
4000
Roskilde

Find på kort

Find balancen hos os

Telefon:
4636 6000
Admin type:
Statsaut. revisor

Services

Projektstyring
Lagerstyring
Revision
Fakturalayout
Bogføring
Konvertering og start
Lønadministration

e-conomic customers

101+ kunder

Vi kan blive din ny revisor

60 professionelle og engagerede medarbejdere, heraf 11 statsautoriserede revisorer, er klar til at servicere og rådgive din virksomhed fra vores kontorer i Roskilde og Holbæk. Og den personlige kontakt er efter vores overbevisning et vigtigt grundlag for et godt, langvarigt samarbejde. Du er garanteret en høj kvalitet og ekspertise, når RIR Revision løser dine opgaver inden for revision, regnskab, skatte- og rådgivningsspørgsmål. Valgt som samarbejdspartner siden 1922 af virksomheder fra stort set alle brancher - og altid blandt fagets førende med den nyeste viden og teknologi.

Nationalt og internationalt

Nationalt indgår vi i RevisorGruppen Danmark og internationalt samarbejder vi gennem BKR International. Det betyder, at du er sikret optimal rådgivning i enhver situation – også når din virksomhed har aktiviteter på tværs af landegrænserne.

Tillid

RIR Revision er kendt for kvalitetsarbejde. Når et regnskab er udarbejdet af os, har regnskabslæseren og omverdenen tillid til materialet.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om regnskab, revision og skatteforhold - og få mere at vide om de fordele og muligheder, din virksomhed kan få i et fremtidigt samarbejde med RIR Revision.